AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Blinger: Diamond Collection - rózsaszín

Termékkatalógus
Blinger: Diamond Collection - rózsaszín - Szépség szett

Vélemények: Blinger: Diamond Collection - rózsaszín

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Blinger: Diamond Collection - rózsaszín témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Blinger: Diamond Collection - rózsaszín termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Blinger: Diamond Collection - rózsaszín megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Telkiflag
Értékelve: 2021. 12. 21., változat: Blinger: Diamond Collection - rózsaszín
Hitelesített vásárlás
Hozza, amit ígért.
Nagyon jól el lehet játszani vele első alkalommal, szépen fel lehet díszíteni vele a lányok haját.
Spórolósan használva 2 alkalomra elég a gyöngy.
Amikor megkapja a gyerek, akkor nyilván ki kell próbálni, ekkor elfogy a gyöngyök jó része, így amikor igazán szükség lenne rá (egy buliban), akkorra szinte nem is marad gyöngy.
Nagyon drága játék, figyelembe véve, hogy szinte csak egyszer használatos. (A legtöbb játék ezzel szemben számtalanszor használható.)
A kinyomó magában nem sokra jó, így még ha egyszer veszünk is hozzá plusz gyöngyöket, akkor is hamar arra a sorsra jut, hogy pár hétig/hónapig kerülgetjük, majd mehet a kukába.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ