Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Bluetooth Handsfree Headset 50S - 2 egységből álló szett

Termékkatalógus
Bluetooth Handsfree Headset 50S - 2 egységből álló szett - Sisakbeszélő

Vélemények: Bluetooth Handsfree Headset 50S - 2 egységből álló szett

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bluetooth Handsfree Headset 50S - 2 egységből álló szett témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bluetooth Handsfree Headset 50S - 2 egységből álló szett termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bluetooth Handsfree Headset 50S - 2 egységből álló szett megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Ondřej, Němčanyflag
Értékelve: 2024. 03. 19., változat: Bluetooth Handsfree Headset 50S - 2 egységből álló szett
Hitelesített vásárlás
Praktikus kiegészítő minden motoros számára, aki kézi vezérlés nélkül szeretné élvezni a zenét, a telefonhívásokat vagy a kommunikációt más motorosokkal. Ez a modell jól megmunkált anyagokkal rendelkezik, amelyek a tartósság és megbízhatóság érzetét keltik. A hangminőség magas színvonalú, így még a forgalmas forgalomban is kellemes hallgatási élményt nyújt. A készülék másik előnye az egyszerű kezelhetőség. A funkciók és beállítások közötti váltás intuitív és egyszerű, így akár vezetés közben is zökkenőmentesen használható. A két eszköz közötti Bluetooth-kapcsolat megbízhatóan és nagyobb problémák nélkül működik, így a motorosok könnyen kommunikálhatnak egymással. Problémákba ütköztünk azonban a Háló összekapcsolása terén. Aggódtunk a gyakori kapcsolati hibák miatt, amelyeket a hálózathoz csatlakoztatott rossz minőségű berendezés okozhat. Ez a probléma nagyon gyakran megszakította a kapcsolatot az összes motoros számára, aki ezen az eszközön keresztül csatlakozott. Ez még néhány méteres távolságból is megtörtént. Miután lekapcsoljuk ezt a darabot, újra kommunikálunk mindenkivel, még azokkal is, akik korábban kiestek. Az újraindítás után a készülék egy ideig hiba nélkül működött. Vigyázzon a Nolan N100-5 sisakrögzítővel is, nem szerelhető fel 3D nyomtató nélkül, vagy a sisak kialakításába való beavatkozás nélkül.
Kiváló hangzás
Minőségi anyagok és kivitelezés
Viszonylag könnyen használható
FM rádió és BT kihangosító
Gyenge kapcsolat hosszabb távolságokon
Egy gyenge láncszem a Mesh-hálózatokban mindenkinek problémát okozhat.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 12., változat: Bluetooth Handsfree Headset 50S - 2 egységből álló szett
Hitelesített vásárlás
Remek kivitelezés
A csomag tartalma
Akkumulátor-kapacitás
Egyszerű használat
FM rádió
Kihangosító
Ár > teljesítmény
Az egymás közötti kapcsolat legfeljebb 0,6 km lehet.
Csak egy kerékpárral közlekedők számára alkalmas, nem alkalmas több kerékpárral közlekedők számára.
0 ×Jelentés
Jakub, Psáryflag
Értékelve: 2023. 08. 16., változat: Bluetooth Handsfree Headset 50S - 2 egységből álló szett
Hitelesített vásárlás
Összességében nagyszerű.
0 ×Jelentés
Vásárló, Železný Brodflag
Értékelve: 2023. 08. 14., változat: Bluetooth Handsfree Headset 50S - 2 egységből álló szett
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon pozitívan értékelem, az egyetlen hátrány talán az angol nyelv hiánya a kommunikációban, de az ember megszokja az angol nyelvű parancsokat. Az alkalmazás csehül van, de a kommunikáció nyelve nem csehül van, talán valamikor hozzáadják, ez a kaputelefon teljesen félelmetes lenne. Kiváló hangzás, gyors intercom válasz. Beépített rádió. Nagyon értékelem a vezérlést, egyszerű és kényelmes, a vezérlőkerék nagy kényelmet nyújt.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ