Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: BMW S1000 RR elektromos háromkerekű motorkerékpár gyerekeknek

Termékkatalógus
BMW S1000 RR elektromos háromkerekű motorkerékpár gyerekeknek - Elektromos motor gyerekeknek

Vélemények: BMW S1000 RR elektromos háromkerekű motorkerékpár gyerekeknek

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BMW S1000 RR elektromos háromkerekű motorkerékpár gyerekeknek témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BMW S1000 RR elektromos háromkerekű motorkerékpár gyerekeknek termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BMW S1000 RR elektromos háromkerekű motorkerékpár gyerekeknek megvásárlása után te is írsz értékelést.
40 890 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2023. 08. 21., változat: BMW S1000 RR kék
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Érdekes a gyermekek számára
0 ×Jelentés
Tomáš, Praha 6 - Řepyflag
Értékelve: 2022. 01. 29., változat: BMW S1000 RR elektromos háromkerekű motorkerékpár gyerekeknek
Hitelesített vásárlás
Nagyra értékelem a futárral történő kézbesítést 60 percen belül Prága után. Egy kerékpár ebben az árkategóriában azonban jó választás. A fiam nem akar ugrálóra szállni, a motort azonnal pozitívan fogadta ( bárcsak ne tette volna). A kerékpár elég jól megmunkáltnak tűnik, bár nem tudok szabadulni a műanyag szemét benyomásától. Minden illeszkedik és nem forr, de összeszereléskor eszedbe fog jutni, hogy a műanyag csak műanyag. Legalább gél vagy habszivacs kerekeket értékelnék, sajnos ezek is műanyagból vannak. Az ülés a leírás szerint bőr, sajnos ez is műanyag, és csak távolról néz ki, mint egy nagyon rossz bőrutánzat. De, ahogy az elején említettem, a 2000-2500-as áráért ez egy ésszerű termék, és biztosan nem fogjuk túlfizetni. Eddig csak a lakás körül lovagoltunk, így még nincsenek benyomásaink a szabadtéri lovaglásról, remélhetőleg ugyanolyan pozitívak lesznek, mint az otthoni környezetből: )
Könnyen összeszerelhető
Alkalmas 1,5 éves kortól
Kis mérete miatt meglehetősen biztonságos
Könnyűsúlyú
Ez elég gyors
A termékfeldolgozás lehetne egy kicsit jobb
Minden műanyag, beleértve a kerekeket és a "bőrüléseket a baba kényelméért", ahogy a leírásban szerepel.
A kerékpár elején a kerékpár kényelmetlenül rejtett nyílás két szilárdtest akkumulátorok "a sebességmérő alatt" hangok a gyermek számára inkább csendesebb, mint játszani
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ