Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Boll prophet 14 Black

Termékkatalógus
Boll prophet 14 Black - Táska

Vélemények: Boll prophet 14 Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Boll prophet 14 Black témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Boll prophet 14 Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Boll prophet 14 Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Michal, Krnovflag
Értékelve: 2024. 02. 04., változat: Boll prophet 14 Black
Hitelesített vásárlás
A táska belül kisebb, mint amilyennek a méretei alapján tűnik. 14 liter biztosan nem fér bele. Egy 14 hüvelykes laptop is elfér benne, de ha a gyártó a számot a hangerővel társítja, kétlem. Talán mínusz az összes töltőanyag és párnázott zseb, amelyek jók, de sok helyet foglalnak. Kár, hogy nem jön egy kicsit nagyobb méretben, mivel egyébként nagyon jól néz ki, sok jól megtervezett zsebbel. A főzsebek dupla cipzárral rendelkeznek, a laptop zseb pedig teljesen párnázott. A műanyag karabinerek úgy tűnik, hogy sokáig tartanak. De a cipzárfogantyúk is lehettek volna műanyagból, mert a nagy fémfogantyúk halhatatlannak tűnnek, de a dupla kivitelben nagyon egymásnak csengenek.
Minőségi kivitelezés
Sok jól megtervezett zseb
Kis térfogat
Műanyag karabinerek és fém fogantyúk a cipzáron
0 ×Jelentés
František, Nejdekflag
Értékelve: 2021. 03. 26., változat: Boll prophet 14 Black
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó szervező
Sok hasznos zseb
Tartja az alakját
Dupla cipzárak
Műanyag karabinerek a vállpánton
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ