Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: Bomimi Lara süni, Grey

Termékkatalógus
Bomimi Lara süni, Grey - Etetőszék

Vélemények: Bomimi Lara süni, Grey

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bomimi Lara süni, Grey témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bomimi Lara süni, Grey termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bomimi Lara süni, Grey megvásárlása után te is írsz értékelést.
32 690 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Kristýna, Hradec Královéflag
Értékelve: 2023. 08. 18., változat: Bomimi Lara süni, Grey
Hitelesített vásárlás
Így sajnos az Alza ismét nem okozott csalódást, és pontatlan, sőt hamis információkat közöl. A boltban a leírásban az áll, hogy nem ülő gyermekek számára alkalmas és a maximális terhelhetőség 20kg - tévedés, ma megérkezett a szék és rögtön a dobozra ráírták, hogy nem alkalmas olyan gyermekek számára, akik nem ülnek segítség nélkül és hogy a terhelhetőség 15kg, ugyanez van a használati utasításban is. Sajnos nem ez az első eset, hogy ezzel az Alza-val találkozom. Számomra ismét csalódás az Alza részéről, azonban a termék mint olyan nagyon jó minőségű és szépen feldolgozott.
Gyönyörű ár
Állítható magasságú
Pozicionáló kartámasz
Kosár a szék alatt
Összecsukható
Ötpontos öv
Az első kompozíció egyszerűsége
Ülő gyermekek számára
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 08. 23.
Helló, köszönöm az üzenetet. A maximális terhelhetőséget 15 kg-ra korrigálták. A szék alkalmas önállóan ülő gyermekek számára. A 20 kg megfelel a teljes élelmiszerbevitelnek. Szép napot kívánok.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ