Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: CAMELBAK MULE Black

Termékkatalógus
CAMELBAK MULE Black - Hátizsák

Vélemények: CAMELBAK MULE Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CAMELBAK MULE Black témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CAMELBAK MULE Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CAMELBAK MULE Black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jan, Plzeňflag
Értékelve: 2022. 01. 18., változat: CAMELBAK MULE Black
Hitelesített vásárlás
Minden nap használom a karhoz vezető utakra, amikor kiveszem a tartályt, és egy 12,5' laptopot viszek a helyére. Az előző modellem több mint tíz évig bírta, és sokkal tovább is bírta volna, ha nem tépte volna szét egy kutya. Egyszerűen egy olyan minőségi termék, amiből manapság nem sokat látni.
ideális méret
minőségi anyag és kivitelezés
levehető derékpánt
0 ×Jelentés
Tereza, Praha 5flag
Értékelve: 2021. 10. 31., változat: CAMELBAK MULE Black
Hitelesített vásárlás
Jó méret, jó térfogat az italhoz, még mindig sok kapacitással és hasznos zsebekkel, amelyek más tárgyak számára maradnak meg
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ