Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Canon PIXMA G3470 bílá

Termékkatalógus
Canon PIXMA G3470 bílá - Inkoustová tiskárna

Vélemények: Canon PIXMA G3470 bílá

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Canon PIXMA G3470 bílá témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Canon PIXMA G3470 bílá termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Canon PIXMA G3470 bílá megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Lukáš, Praha 5flag
Értékelve: 2023. 07. 12., változat: Canon PIXMA G3470 bílá
Hitelesített vásárlás
Anyukámnak vásároltam, így miután segítettem neki csatlakoztatni és összehasonlítani az én G3420-ammal.
Szépen néz ki (nagyon szép volt)
Jó palackokat használ, ahol nem kell aggódnia, hogy kiömlik vagy hiányzik (a kék csak kékre illik)
A kijelző kicsi, de háttérvilágítással! Az előző generációhoz képest haha.
Az árához képest jól nyomtat. A készpénz-visszatérítés 3 500 Kc és a pénz Canon küldött két héten belül a számlára. Ez tényleg kifizetődő.
Teljes utántöltővel szállítjuk, mindegyikből egy darab. Ami kb. 2000 A4-es szövegre + kb. 50 A4-es fotóra elég, talán többre, de a tinta ára jó.
Még 5 ezerért is jó vétel. A használt tintatartályt is el kellene adniuk vele együtt, így legalább 3-6 évig kitart. Nekem személy szerint a G3420 (előző modell) 2 éve van meg, és elégedett vagyok.
A nyomtatási sebesség nem extra, tartsa, hogy nem lézer. De otthoni használatra szerintem jobb, ha ritkábban nyomtatsz, "pazarolhatod" a tintát, és kinyomtathatod a nagymamádnak a nyaralásról készült fotót.
A papírtartó egy darabból áll, és nem lehet hátrafelé tolni. A papír behelyezésekor a nyomtató teteje nem sík felület, így nem lehet rá szépen ráhelyezni valamit.
Macen nem támogatja a kétoldalas nyomtatást, mert csak szimpla nyomtatásra képes (Windowson az illesztőprogram így működik, vedd ki és fordítsd meg a papírt). Macen meg lehet kerülni, de ez egy kicsit macerás.
Ha sima papírra nyomtatsz egy fényképet, akkor azt szegéllyel és a legmagasabb minőségben kell kinyomtatnod, és még mindig nem lesz ugyanaz. Javaslom, hogy vásároljon fotópapírt. Ha mást nem is, legalább a HR 101-et (de arra sem lehet szegély nélkül nyomtatni). A sima papírra történő szegély nélküli nyomtatás kevesebb tintát használ, ezért fakó színekkel rendelkezik, a nyomtató elkerüli az alkatrészek törését, ha jól értem.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ