Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Canpol babies ExpressCare dupla elektromos mellszívó 2in1 orrszívó tartozékkal

Termékkatalógus
Canpol babies ExpressCare dupla elektromos mellszívó 2in1 orrszívó tartozékkal - Mellszívó

Vélemények: Canpol babies ExpressCare dupla elektromos mellszívó 2in1 orrszívó tartozékkal

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Canpol babies ExpressCare dupla elektromos mellszívó 2in1 orrszívó tartozékkal témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Canpol babies ExpressCare dupla elektromos mellszívó 2in1 orrszívó tartozékkal termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Canpol babies ExpressCare dupla elektromos mellszívó 2in1 orrszívó tartozékkal megvásárlása után te is írsz értékelést.
36 390 Ft
Raktáron 3 db

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2023. 12. 29., változat: Canpol babies ExpressCare dupla elektromos mellszívó 2in1 orrszívó tartozékkal
Hitelesített vásárlás
Sajnos, amikor kicsomagoltam, rájöttem, hogy a palackok másképp forognak, mint a kivonó. Így minden alkalommal, amikor megpróbálom feltenni a cumisüvegeket, hogy használhassam a mellszívót. Sajnos az ünnepek előtt nagy szükségem volt rá, és nem tudtam visszaadni. Amint eljutok valahová a babával, más palackokat kell vennem, amelyek illeszkednek a zavithoz. Szerintem ez nagy negatívum és plusz költség az új áruk esetében, és legközelebb mindenképpen más terméket választanék.
A kivonó, amikor rossz szálakkal foglalkozom, egyébként nagyon jól működik.
Sajnos a palackok nem férnek fel a motorháztetőre. Nincs teljesen kiépítve. Csak a forduló egy részén sikerült az üveget felhúznom, így legalább az extrakciót tudtam valahogy használni. Ezt érthetetlennek tartom, hogy egy tapadókorongot másfajta csomagolással tesznek a csomagba, mint a tapadókorongokat.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ