Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi

Termékkatalógus
CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi - Páramentesítő

Vélemények: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi témával kapcsolatban? Nálunk 31 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jiří, Poděbradyflag
Értékelve: 2023. 02. 14., változat: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi
Hitelesített vásárlás
Csendes
hatékony
egyszerű kezelni
mobil vezérlés
víztartály a víz számára, amely nem fog kifolyni
szénszűrő nem tartozék
0 ×Jelentés
Petr, Smědčiceflag
Értékelve: 2022. 11. 30., változat: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi
Hitelesített vásárlás
Abszolút elégedettség
Páramentesíti szuper
Egy új épületben használjuk a maradék nedvesség eltávolítására egy hét után, napközben 23°C-on 75%-ról 68%-ra csökkent a nedvességtartalom.
UV lámpa, ionizátor
Viszonylag csendes az építőipari profi gépekhez képest
Vezérlés wifin keresztül fantasztikus
0 ×Jelentés
Miroslav, Panenské Břežanyflag
Értékelve: 2022. 11. 25., változat: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi
Hitelesített vásárlás
Pár órája van nálam és 2 óra után a tartály 1/3-a tele van, szóval szerintem jól működik. de van egy probléma a párosítással tartom az üzemmódot 5s 3x csipog, de az alkalmazás nem találja meg már próbáltam 2 mobilok
Csendes
hatékony
valahogy nem tudom párosítani a mobilommal az utasítások szerint.
0 ×Jelentés
Jiří, České Budějovice 1flag
Értékelve: 2022. 11. 23., változat: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi
Hitelesített vásárlás
Megjelenés
funkciók - párátlanítás, ionizáció, UV, mobilkapcsolat - csak kínai alkalmazásokon keresztül.
elég jó eredmények. reggel 1,5 órán át, délután 1,5 órán át, este egy órán át, és 1,3 liter vizet kapott a lakás levegőjéből.
zajosabb, biztosan nem éjszakai használatra, még a szomszéd szobában sem, nyitott ajtóval vagy a legalacsonyabb teljesítményen. néha úgy tűnik nekem, mint egy régi fagyasztó, ami a mi falunkban volt a szamoskai faluban. sem a kiegyensúlyozás, sem a pad nem segített - minden teljesítményen működik. és mivel ezt a kompresszor teszi, amely ugyanúgy működik, a ventilátor fordulatszáma logikusan nem befolyásolhatja.
párosítható a Concept home, Tuya, Smart life segítségével. Az elsőt nem lehet csatlakoztatni a Google home-hoz. a másik kettő igen, de csak passzívan látod őket. csak páramentesítőnek nevezett eszközként, de azt legfeljebb csak úgy tudod eltávolítani, ha nem látod, hogy be van-e kapcsolva, mi fut rajta, stb. tehát a termosztát vagy a nyitott ablak érzékelőkkel való kapcsolatot ne számítsd okosotthonba.
Talán 15 sör után a legalacsonyabb fokozaton is el tudtam aludni.
0 ×Jelentés
Petr, Smědčiceflag
Értékelve: 2022. 11. 23., változat: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi
Hitelesített vásárlás
Maximális elégedettség eddig
csendes (SMART üzemmód) egyéb még nem tesztelt
elegáns
wifi vezérlés szuper
UV lámpa
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapest, II.flag
Értékelve: 2022. 11. 19., változat: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi
Hitelesített vásárlás
Vettem egy terméket és a saját alkalmazásán (Concept Home) keresztül nem tudtam csatlakoztatni a wifihez. Felhívtam a Concept ügyfélszolgálatot, akik elmondták ugyanazokat a lépéseket, amiket én tettem, mivel nem működött, ezért azt mondták valószínűleg hibás a termék. Visszavittem az Alzához és vettem egy másikat. Ugyan ez volt a problémája. Hosszas google keresés és két napos küzdés után rájöttem a megoldásra: A Concept Home alkalmazás kuka, helyette a Tuya Smart-ot kell letölteni. A párosítás előtt resetelni kell a készüléket (power gomb 5 sec nyomvatartás). A párosítás során (mode gomb 5 sec nyomvatartás), azt kell liválasztani, hogy "slow blinking" utána feldobja a wifi jeleket és megfog jelenni egy betű-szám kombináció + smart elnevezésű wifi, azt kell kiválasztani és tökéletesen működik. Ha további telefont akarunk hozzá adni, akkor azt alkalmazáson belül a megosztással tegyük, mert egy újabb párosítás törli az előző eszközt. A durva az, hogy ez procedúra se a használati utasításban, sem a gyártó honlapján, sehol nincs leírva, de még az ügyfélszolgálatuk sem tudja. Az Alza jön nekem egy sörrel, a Concept meg hárommal, hogy a fenti leírást megtettem helyettük, és megspóroltam egy rakat termék visszahordását.
csendes
kis fogyasztás
UV lámpa
Levegő ionizálás
Szénszűrő
Szép dizájn (végre nem egy szemeteskuka forma)
kis teljesítmény
saját alkalmazásával nem lehet wifi-re kapcsolni
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 11. 16., változat: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi
Hitelesített vásárlás
Semmiképpen nem ajánlom a termék megvásárlását. Ez egy meghibásodott eszköz, amely csak tovább növeli az aggodalmakat. Tapasztalataim pontok, így tudja, mit kockáztat a berendezés megvásárlásával: 1) Az első megvásárolt darabot azért reklamálták, mert a készülék a gyűjtőtartály feltöltése után soha nem kapcsolt ki - mindig túlcsordult. Az eredmény helyrehozhatatlanul károsodott parketták. A szerviz egy új darabot küldött vissza azzal a leírással, hogy az elektronika javíthatatlan hibája miatt. 2) Miután kicsomagoltam egy új darabot, ez a darab szörnyű zajt csapott. Újabb panasz. A reklamáció egy új készülékkel érkezett vissza, azzal a leírással, hogy javíthatatlan kompresszorhibáról van szó. 3) Az új darab kicsomagolása után ez a darab egyáltalán nem kapcsolt be. Újabb panasz, már 3 egymás után. 4)Most várom, hogy 3 után végre megérkezik-e egy működő darab. Az eredmény sok aggodalom és 3 hónap a készülék nélkül. Ha nem akarja úgy végezni, mint én, kerülje el ezt a készüléket, és vásároljon egy Siguro párátlanítót az Alza termékcsaládból. Nekem is ez van, és megbízhatóan működik. Úgy tűnik, hogy minden márkának problémája van a helyiség páratartalmának valósághű megjelenítésével. Nekem 3 különböző márkájú páramentesítőm van (a fent leírt 2 mellett Rohnson), és egyik sem mutatja pontosan, mindig jelentős eltérés van a kalibrált higrométerrel mért értékhez képest.
semelyik
sok
0 ×Jelentés
Lucie, Prahaflag
Értékelve: 2022. 11. 12., változat: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi
Hitelesített vásárlás
Ma vásároltam, és tényleg nem ajánlom. Ugyanaz a termék és ugyanaz a probléma. Röviden, a páratartalom-mérő teljes képtelenséget mutat. Ma visszaküldtem egy máshol vásárolt ugyanolyat, gondolván, hogy a férjemmel adunk egy második esélyt ennek a terméknek. Sajnos mi is vissza fogjuk küldeni, és egy másik márkát fogunk vásárolni. Van otthon 3 páratartalom mérőnk, amelyek +- 2%-os különbséget mutatnak, és ez a párátlanító még 30%-kal is! De ami igazán megdöbbentett minket, az az, hogy a gyártó utasításai a következőt írják: ne hagyja felügyelet nélkül a készüléket, ha az be van kapcsolva vagy hálózati aljzatba van dugva. Ezért nem értem, miért van időzítő és Wifi vezérlés.
szépen néz ki
párátlanít
Teljesen más páratartalom-értékeket mutat, mint a valóság a helyiségben, és így az automatikus szabályozás lényegében használhatatlan.
A gyártó a használati utasításban figyelmeztet, hogy nem szabad felügyelet nélkül használni, még akkor sem, ha csak a konnektorba van dugva. Ezért nem értem, miért van időzítő és Wifi vezérlés.
0 ×Jelentés
Lukáš, Stará Ľubovňaflag
Értékelve: 2022. 04. 02., változat: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi
Hitelesített vásárlás
alza adott egy kicsomagolt darabot egy új áráért, lehet, hogy valaki visszavitte, mert olyan zajosnak és rendetlennek tűnt, mint én.
Design
funkciók
zajos
Rendeltem egy új darabot, de az Alza leszállította a kicsomagolt, nagy mínuszt Alzának
Sokkal csendesebben vártam, nem tudom eldönteni, hogy ez csak az én darabom hibája, vagy mindegyik az is. ventilátor vagy csapágyak, mintha már életre szólóak lennének, mindennek vége
0 ×Jelentés
Sandra, Dymokuryflag
Értékelve: 2022. 02. 12., változat: CONCEPT OV2016 UV Perfect Air Smart Wi-Fi
Hitelesített vásárlás
Úgy működik, ahogy ígérték
Nem támogatja a Home Kit-et, a gyártó azt állítja, hogy néha lesz, de fogalma sincs, mikor. Amikor lesz, 5*-kor lesz
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 19
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ