Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Corsair DARKSTAR Wireless

Termékkatalógus
Corsair DARKSTAR Wireless - Gamer egér

Vélemények: Corsair DARKSTAR Wireless

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair DARKSTAR Wireless témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair DARKSTAR Wireless termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair DARKSTAR Wireless megvásárlása után te is írsz értékelést.
62 990 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Michal, Tepliceflag
Értékelve: 2024. 02. 02., változat: Corsair DARKSTAR Wireless
Hitelesített vásárlás
Valamiért szeretem a Corsairt, bár nem igazán tudom megmondani, hogy miért. Ezért mindig is bosszantott az egereik és billentyűzeteik akkumulátoros üzemideje, és elég gyakran a furcsa kivitelezés. Azt mondhatom, hogy a kivitelezés ezen az egéren a Logi-val egyenrangú, van egy G502 X-em is otthon, így van mihez hasonlítanom. Sajnos, míg a Logit karácsony előtt feltöltöttem, és még mindig működik, ugyanez nem mondható el erről. Tehát az akkumulátor élettartama még mindig nem nagyszerű. Azt is el kell mondanom, hogy nem szoktam meg ezt a fényt, és eddig még mindig okoz egy kis problémát, de ez pusztán szokás kérdése. Határozottan jobban szeretném, ha nehezebb és nagyobb akkumulátorral rendelkezne. Nem igazán képzeltem el, hogy a gesztusok hogyan fognak működni, de furcsa módon ez egy klassz dolog, és volt már az említett logitech a kezemben a munkahelyemen, és megpróbáltam megdönteni, de semmi sem történt: )
Rengeteg gomb
Gesztusok - az egér megdöntésével szimulálhat billentyűleütést, makrót vagy valamilyen funkciót, például a hangerő növelését/csökkentését.
Szoftver - sok mindent kell beállítani.
Szoftver - ez tényleg válságos, különösen Macen, de Windowson sem csoda.
Gesztusok - csak akkor működnek, ha az SW fut, ami zavar, mert általában csak a beállításhoz használom ezeket az eszközöket, és aztán boldogan elfelejtem őket.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ