Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Corsair Harpoon PRO RGB

Termékkatalógus
Corsair Harpoon PRO RGB - Gamer egér

Vélemények: Corsair Harpoon PRO RGB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Corsair Harpoon PRO RGB témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Corsair Harpoon PRO RGB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Corsair Harpoon PRO RGB megvásárlása után te is írsz értékelést.
10 990 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Lukáš, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2023. 04. 22., változat: Corsair Harpoon PRO RGB
Hitelesített vásárlás
Azt hiszem, rossz darabot kaptam. Szinte minden baj van vele. A dizájn szempontjából engem leginkább a formátlan kábel zavar, amely megtartja az alakot, és az oldalsó gombok feletti él, amely meglehetősen éles. Az embernek az az érzése, hogy egy szupermarketből származó köpenyt tart a kezében, nem pedig egy "prémium" márkát.
Ára
Röviddel a vásárlás után a bal oldali kattintás nem tart. Így az ablakok görgetése vagy a szöveg kiemelése nem mindig sikeres.
A görgetőkerék visszafelé ment. Lassú görgetéskor az egyik irányba néha az ellenkező oldalra gördül
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ