0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: Creality Ender-3 S1 Plus

Termékkatalógus
Creality Ender-3 S1 Plus - 3D nyomtató

Vélemények: Creality Ender-3 S1 Plus

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Creality Ender-3 S1 Plus témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Creality Ender-3 S1 Plus termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Creality Ender-3 S1 Plus megvásárlása után te is írsz értékelést.
214 490 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Dominik, Lysá nad Labemflag
Értékelve: 2023. 11. 01., változat: Creality Ender-3 S1 Plus
Hitelesített vásárlás
Eddig 3 hónapja nyomtatok, többnyire probléma nélkül.
Az árához képest ez egy elég masszív darab technológia, annak ellenére, hogy először aggódtam, hogy nem csak egy olcsó gép.
300mm^3 egy nagyon rugalmas nyomtatási terület mérete
A közösségnek köszönhetően minden technikai problémát meg tudtam oldani.
Az egyetlen panaszom eddig a pad megereszkedésének furcsasága. A Průša nyomtatókhoz képest például van egy rögzítő/kiegyenlítő rugórendszer. Ezek azért vannak, hogy (hosszas keresgélés szerint) a párna ne fújódjon ki középen hosszú idő után. De ennek az ellenkezője igaz. Több órát töltöttem a párna kiegyenesítésével, de teljesen meg vagyok győződve arról, hogy valamiért a közepe kissé megsüllyedt. Nem igazán, de amikor minden sarok tökéletesen egyforma, a szálak egyformának tűnnek, aztán a közepén teljesen más, akkor valami nem stimmel, talán az én hibám.
Kicsit hangosabb, de könnyű rá elaludni: )
0 ×Jelentés
Filip, Praha 5flag
Értékelve: 2023. 01. 05., változat: Creality Ender-3 S1 Plus
Hitelesített vásárlás
A feleségemmel megvettük az S1 Plus-t, mint első 3D nyomtatónkat, miután évekig gondolkodtunk azon, hogy valami hasonlót használhatnánk. A Creality nyomtatói nagy közösséggel rendelkeznek, jó hírnévvel, és fele annyiba kerülnek, mint a Prusa, ahol a kiváló támogatásért és a nyomtató általános kivitelezéséért fizetsz felárat. Az interneten több ezer különböző kész modellt találhat (nyomtatótípustól függetlenül), amelyeket egyszerűen beállíthat a számítógépén a nyomtatójához a gyártó weboldaláról ingyenesen letölthető szoftverrel. Ez határozottan még mindig a tömegek hobbija - tanulmányoznia kell a cikkeket és videókat kell néznie, mielőtt elkezdi az első nyomtatást. Már a nyomtatási terület beállítása is varázslatos, ha még sosem csináltad, bár ez a nyomtató ezt bizonyos mértékig magától is elvégzi. Az interneten az emberek néha panaszkodnak, hogy a nyomtatójuk leesett vagy befejezetlen alkatrészekkel érkezett, amelyeket vissza kellett rakni (amit a kézikönyvben nem lehet elolvasni), de nekünk nem volt ilyen problémánk. Az árához képest ez egy nagyszerű darab, és ha először lát ilyesmit, néhány napon belül a munkaterülete tele lesz egy csomó különféle szarral és valószínűleg egy még nagyobb halom sikertelen nyomatokkal, de ez csak egy része a dolognak. Van egy kis problémánk azzal, hogy a kész termék lehámlik a nyomdalapról. Nem tudjuk, hogy mit csinálunk rosszul, de valami nyilvánvalóan igen. A mellékelt kaparóval épphogy sikerül lekaparni a táblát, de a neten keresgéltek alapján a fogselyem is egész jól működik - körbetekered a nyomtató alján, és fűrészként súrolod. Az S1 Plusszal csak egy nagyobb problémánk volt - bekapcsoláskor szörnyű hangokat adott ki, amit végül az alaplapon lévő ventilátorhoz vezettem vissza. Mivel nem akartam az egész nyomtatót újra becsomagolni és visszaküldeni az Alza-nak, szétszedtem az alját (ötperces munka, csak csavarok tartják, még műanyagot sem kell feszegetni, mint a laptopoknál), és első ránézésre nyilvánvaló volt, hogy a ventilátor kábele a bordái közé került. Amint visszaigazítottam a gyártó által előírt helyzetbe, és újra bezártam a nyomtatót, a probléma megszűnt. Úgy tűnik, valami elromlott valahol a Kína - Alza - haza útvonalon; Azt hiszem, ez megtörténhet.
Nagy nyomtatási terület
8GB memória és kis fehér szál az alapfelszereltségben
Hihetetlenül addiktív tevékenység: )
A nyomtatott anyagokat nehezen tudjuk levenni a hátlapról, de ez inkább a tapasztalatlanságunknak köszönhető.
0 ×Jelentés
Libor, Tuhaňflag
Értékelve: 2022. 10. 18., változat: Creality Ender-3 S1 Plus
Hitelesített vásárlás
Nagyon gyorsan nyomtatásra kész egy órán belül tesztelt, kalibrált és azonnal rábíztam egy 20 órás nyomtatást. Hihetetlenül csendes! az egész házban hallani lehet, ez ég és föld, csak a hűtőventilátort lehet hallani. A mellékelt mágneses lap szép, de nem alkalmas kis PLA-darabok nyomtatására, soha nem fogja eltávolítani a filamentmaradványokat a lapról. Jobb, ha tükörre nyomtatsz, vagy veszel egy sima hátlapot, vagy megpróbálod megfordítani a lemezt, és a másik sima oldalra nyomtatni (én nem próbáltam). A mellékelt SD kártya azonnal elment, és a kártyaolvasó is az olcsó végből való, de ez nem a nyomtató problémája. Van néhány hibája, de a pénzéért nagyon jó. Még egy gyakorlott kezdő is elboldogul vele, és nem fog csalódni, ha valami nem működik.
Ára
Hihetetlenül csendes
nagyobb nyomtatási terület
Az egyetlen dolog, amit hiányolok, az az, hogy nyomtatás közben beállítható a száláramlás, ami nagyon jól jöhet.
gyengébb nyomtatott ágyrugók. Erősebbet akarnak majd tenni.
és olyan szarságokkal, amikkel nem is érdemes foglalkozni.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ