Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: Deli Color Emotion ecset 12 szín

Termékkatalógus
Deli Color Emotion ecset 12 szín - Filctoll

Vélemények: Deli Color Emotion ecset 12 szín

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Deli Color Emotion ecset 12 szín témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Deli Color Emotion ecset 12 szín termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Deli Color Emotion ecset 12 szín megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Luděk, Sezimovo Ústí 1flag
Értékelve: 2024. 04. 28., változat: Deli Color Emotion ecset 24 szín
Hitelesített vásárlás
A filctollak sokáig kitartottak, sok A4-es lapot rajzoltak. Az idők során több készletet is vásároltunk ezekből, és mindig jó.
A Steteck markerek jól rajzolnak nagy területeket. Gyorsan használhatóak, és mégis a steteck vége vékonyan megmunkált, így nem húzódik egy kis odafigyelésért.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ