Shop roku Effaclar

Vélemények: DENON AVR-X2700H Black

Termékkatalógus
DENON AVR-X2700H Black - AV-rádióerősítő

Vélemények: DENON AVR-X2700H Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DENON AVR-X2700H Black témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DENON AVR-X2700H Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DENON AVR-X2700H Black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Pavol, Trstenáflag
Értékelve: 2021. 11. 04., változat: DENON AVR-X2700H Black
Hitelesített vásárlás
Kiváló hangminőség, térhatás sokkal jobb, mint a régi vevő (Onkyo-Inak de az is remekül szólt). Rengeteg áram csatlakozik a hangszórókhoz: NS-777, NS-333, NS-C444, NS-SW700 Bi-amp csatlakozásban Nincs mit hozzáfűzni.
Egyszerű és pontos kalibrálás. A Dynamic EQ nagyon szépen felerősíti a basszust és a párbeszédet alacsony hangerőn, ezért le a kalappal.
A beállítások vezérlése és módosítása az AVR Remote alkalmazáson keresztül: szintén nagyon jó funkció az audiokodek és a forrás csatornáinak információinak megjelenítéséhez közvetlenül az alkalmazásban - nem kell a vevőmenübe menni. ugyanolyan kiváló HEOS lejátszás
Bluetooth fejhallgató csatlakoztatása előre beállított kimenettel a Cinema+Fejhallgató vagy csak a fejhallgató csatlakoztatása után nagyszerű dolog estére
8K, 4k120 FPS. Pillanatnyilag használhatatlan számomra személy szerint felesleges
Valahol azt olvastam, hogy jobban fűtöttek, én nem vettem észre ilyesmit, ellenkezőleg, alacsony hangerőn csak nagyon állandó hő a hűtő részből HEOS/wifi/BT-hez egyébként hűvös még nagyobb hangerőn is meglepő módon még mindig csak enyhén meleg.
Az audyssey multiEQ szerkesztő alkalmazás ára 20e új berendezés vásárlásakor nincs értelme külön fizetni az alkalmazásért, amely része lehet
Sajnálom a DAB modell gyenge elérhetőségét
0 ×Jelentés
Tomáš, Praha 8flag
Értékelve: 2020. 11. 29., változat: DENON AVR-X2700H Black
Hitelesített vásárlás
8k / 60 Hz, 4k / 120 Hz - ezen paraméterek miatt megváltoztattam a preferált AV vevő márkámat
bekötés és üzembe helyezés bonyodalmak nélkül
nagyszerű kezdeti beállítási asszisztens (megjelenik a tévében, animációkkal, minden világos)
Audyssey automatikus kalibrálás a mellékelt mikrofonnal és összecsukható állvánnyal (az AVR-hez is tartozék)
a hang ugyanazokkal a hangszórókkal észrevehetően életre kelt, beleértve. mélynyomó (valószínűleg az új DTS formátumok miatt): X)
A Spotify Connect mód remekül működik - a Spotify mobilalkalmazás lejátszásváltáskor felébreszti az AVR-t, a tévé nem kapcsol be feleslegesen a CEC-n keresztül
Nem találtam negatívumot
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ