Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó

Termékkatalógus
Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó - Vadriasztó

Vélemények: Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó témával kapcsolatban? Nálunk 31 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó megvásárlása után te is írsz értékelést.
21 090 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Libor, Mšené-lázněflag
Értékelve: 2024. 03. 16., változat: Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó
Hitelesített vásárlás
Ezt a madárijesztőt használom a márnákra. Már néhány éve megvan, és nagyszerűen működik. Csak télen játszom, vagy amikor éjszaka a házam homlokzatán futó nyest hangjait hallom. A készülék bekapcsolása után a következő éjszaka nem jön el.
Elég nagy területet fed le, de nem céloz a sarkon túlra. Ezért van nálam 2 készülék, amelyek mindegyike a ház különböző oldalára mutat.
0 ×Jelentés
Tomáš, Brtniceflag
Értékelve: 2024. 01. 06., változat: Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó
Hitelesített vásárlás
A hatékonyságot nehéz objektíven értékelni. Néhány egérnél és más rágcsálónál működik, néhányat úgy tűnik, nem érdekel. El kell ismerni, hogy van némi javulás, ritkábban jelennek meg, a márna elmenekült (de nehéz megmondani, hogy magától vagy ennek az eszköznek köszönhetően - mivel ez már a felszerelése előtt is előfordult). Az biztos, hogy sajnos csodák nem történnek, és néhány teremtmény még mindig megjelenik.
Valószínűleg működik néhány állatnál
magasabb ár
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 29., változat: Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó
Hitelesített vásárlás
A kun látogatások gyakorisága valóban csökkent! Lehet, hogy nem tűntek el teljesen, de észrevehető. és nem vártam csodákat
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 10 - Dubečflag
Értékelve: 2023. 08. 24., változat: Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó
Hitelesített vásárlás
Hangot termel
Nekem 2 db van az uszkáromon, és a köpeny rázza a mardekárosokat, és nem érdekli őket, hogy ott van. Számomra nem használt
0 ×Jelentés
Karel, Nový Jičínflag
Értékelve: 2023. 03. 14., változat: Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó
Hitelesített vásárlás
Mi ezt a régebbi típusú deramax madárijesztőt használjuk már körülbelül 5 éve, és rendkívül elégedettek vagyunk. Sajnos a járdára esett és eltört, és körülbelül egy héten belül az egerek visszatértek a pincébe. Megrendeltem ezt az újat, és 2 napon belül az egerek ismét eltűntek. A régebbi típusú madárijesztő ketyegett, ez az új pedig már nem ketyeg, és teljesen csendes. Mindenképpen ajánljuk mind a madárijesztőt, mind a szállítót, gyorsan kellett vele foglalkozni, délután rendeltünk alzában és másnap reggel a madárijesztő alzaboxban volt.
100%-os megbízhatóság
Nincs beállítás
semmi
0 ×Jelentés
Jaromír, Praha 22flag
Értékelve: 2022. 02. 15., változat: Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó
Hitelesített vásárlás
abosutne nefunkcni
0 ×Jelentés
Jaroslav, Praha 8 - Karlínflag
Értékelve: 2022. 01. 18., változat: Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó
Hitelesített vásárlás
Két fontos dolog: 1) Nem működőképes, ez egy marketing megtévesztés, amelynek hatékonysága nem bizonyított (lásd alább). 2) A magas frekvenciasávon kívül a készülék nagyon zavaró kísérő ketyegő hangot ad ki. Bekapcsolás után a készülék azonnal nagyon idegesítő, rendszeres és jól hallható ketyegő hangot kezdett kiadni. Ezért közvetlenül a gyártóval vettem fel a kapcsolatot, mondván, hogy a készüléket a kézikönyvben a "készülék nem zavarja vagy zavarja a környezetet" mondattal, a gyártó honlapján pedig a mondatokkal deklarálják: ". zajtalan az emberek, valamint a közönséges háziállatok és haszonállatok számára", és "ultrahangos mezőben működik, nem zavarja környezetét kellemetlen zajjal, és teljesen csendes. " Mindhárom mondat hamis és félrevezető, a készülék NEM CSENDES! A gyártó azt mondta nekem: ". A készülék ketyegése nem feltétlenül szükséges, ez az ultrahangjel intenzitásának megváltoztatására szolgáló beépített funkcióhoz kapcsolódik. Ez a funkció növeli a madárijesztő hatékonyságát, de nincs jelentős hatása. A ketyegés kikapcsolásához csavarja le a készülék hátsó fedelét, és állítsa a nyolcpólusú DIP-kapcsoló 1-es kapcsolóját kikapcsolt állásba (egyszerűen az ellenkező állásba, mint ahol jelenleg van). A többi kapcsolót hagyja alaphelyzetben! Ez kikapcsolja az ultrahangos jel intenzitásváltozás funkciót, és megszünteti a műszer ketyegését. " Ez sajnos a készülék funkcionalitását egyetlen stabil frekvenciára korlátozza, mivel a gyártó beállításai a frekvencia véletlenszerű változását eredményezik, így a rágcsálók nem szoknak hozzá egy stabil frekvenciához. Mindenesetre egyetlen ultrahangos hang sem képes elriasztani a Cseh Köztársaságban élő rágcsálófajokat. A helyszínen FullHD felbontású, mozgásérzékelővel, rögzítéssel és éjszakai infravörös megvilágítással ellátott kamerarendszert telepítettek. A rágcsálók gyakorisága egy körülbelül 15 m2-es zárt területen azonos volt, amikor a madárijesztő ki volt kapcsolva és be volt kapcsolva. Egeret, menyétet és márnát is észleltek. A madárijesztőt közvetlenül az őrzött területre irányították, fizikai akadályok nélkül, közvetlen rálátással a helyszín teljes területére. A gyártó állítása szerint a kívánt hatás eléréséhez több hetet kell várni. A készüléket 2 hónapig folyamatosan csatlakoztatták.
Törött
Zajos (csipog és zavarja a környezetet)
Visszaadom, elállok az adásvételi szerződéstől
0 ×Jelentés
Martin, Jirkovflag
Értékelve: 2021. 11. 13., változat: Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó
Hitelesített vásárlás
Telepítés körülbelül egy hónappal ezelőtt, abszolút semmi haszna, elpazarolt pénz, Alza kellene szégyellniük magukat
Nem
Abszolút nem funkcionális, csak elpazarolt pénz.
0 ×Jelentés
Mária, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 11. 08., változat: Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó
Hitelesített vásárlás
Ez nem segít, a martalócok még mindig sétálgatnak a tetőről.
0 ×Jelentés
František, Třebechovice pod Orebemflag
Értékelve: 2021. 10. 31., változat: Deramax-Profi Ultrahangos nyest- és rágcsálóriasztó
Hitelesített vásárlás
Cseh termék
A készülék "hámlik", így nem lehet a szobában éjszakára, ez kényelmetlen.
A készüléket a szomszédos szobába dugták be, ez nem állította meg a rágcsálókat.
Adapter nem tartozék, külön szállítjuk
Termék ára
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 11
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ