0% splátky mobily, notebooky AP+ slevy

Vélemények: Devialet Gemini II matt fekete

Termékkatalógus
Devialet Gemini II matt fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Devialet Gemini II matt fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Devialet Gemini II matt fekete témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Devialet Gemini II matt fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Devialet Gemini II matt fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
159 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db

Felhasználói vélemények

Ing.Vladimír Štěpánek, Brnoflag
Értékelve: 2024. 03. 30., változat: Devialet Gemini II Iconic White
Hitelesített vásárlás
Tökéletes hangzás
A gazdag basszus beállítása után
Tiszta beszéd
Kiváló tervezés
Csatlakozás az eszközök között
Alkalmazás
Megéri az árát
Könnyen kiesik a fülből rágás vagy beszéd közben.
0 ×Jelentés
David, Plzeň 26flag
Értékelve: 2024. 03. 17., változat: Devialet Gemini II Iconic White
Hitelesített vásárlás
A csomagban értékelném a memóriahabos fülhallgatókat, a fejhallgató személy szerint tökéletesen illeszkedik a fülemhez, és ugyanolyan jól illeszkedik, azonban úgy gondolom, hogy vannak közöttünk olyanok is, akik jobban szeretnék a memóriahabot, mint fülhallgató anyagot, és én elvárnám, főleg egy ilyen prémium fülhallgató esetében, de ez nem olyan dolog, amiért haragudnék, fülhallgatót manapság már bármikor lehet venni, de azért jó lenne a gyártótól, főleg ha az árat nézzük. Kicsit hiányzik a háromklikkes vezérlés, de anélkül is jól működik. A doboz valóban kicsi, szinte a tenyérben elfér, a fedele játékmentes, és annak ellenére, hogy minden műanyag, legalábbis számomra a kivitelezés nagyon jó minőségűnek tűnik. Most pedig térjünk át magukra a fejhallgatókra és a hangzásukra. A fejhallgató nagyon szépen néz ki, gyönyörűen könnyű, az érintésvezérlés nagyon megbízható, és nem is nehéz eltalálni az érintőpadot, az ANC vagy az átlátszó üzemmód váltását jelző hang nagyon kellemes, és maga az ANC is elegendő, bár közel sem olyan jó, mint a Bose QC II, de például a tömegközlekedés zajának elnyomására elég. Átlátszó mód tökéletes, egy idő után elfelejtem, hogy fejhallgató van a fülemben, miközben másokkal kommunikálok. A hívás közbeni hangminőségre sem lehet panaszom. Maga a fejhallgató hangmegjelenítése kiváló, az alapértelmezett equalizer beállítással a hangzás egy kicsit laposabb, de számomra még mindig nagyon kellemes. Az equalizer igazán apró és gyors beállítása után azonban nincs semmi panaszom a megjelenítésükre, a hangzás gyönyörűen tiszta, a basszus, a magasságok és a középtartományok teljesen nagyszerűek, kellemesek, és összességében azt mondanám, hogy megfelelnek a legtöbb felhasználó igényeinek. A Denon Perl Pro-hoz képest azt mondanám, hogy annak ellenére, hogy a Denon fejhallgatója lenyűgözött a fülkövető funkciójával, ezeknek a fejhallgatóknak nincs szükségük erre, ellentétben a Perl Pro-val, amelyek úgy hangzanak, mintha a lőtéren lövöldöznél e nélkül. A következtetésem az, hogy a Devialet Gemini II kiváló fejhallgató, amely tökéletesen megfelelt a hangminőséggel kapcsolatos elvárásaimnak.
Hang
Basszus
Egyértelmű használat
Az érintésvezérlés megbízhatósága
Egyszerű equalizer
Kialakítás
Méret és súly (mind a fejhallgató, mind a töltőtáska nagyon kompakt, kényelmes és kisebb zsebekben is elfér)
Gyönyörűen illeszkednek a fülekbe
Háromszoros "kattintás" vezérlés hiánya
Értékeltem volna a memóriahabos fülhallgatókat a csomagban, ebben az árkategóriában ezt természetesnek venném, azonban nem esnek ki a fülből és a hangszigetelés nagyszerűen működik, de jó lenne, ha lenne választási lehetőség.
0 ×Jelentés
Štefan, Borflag
Értékelve: 2024. 01. 24., változat: Devialet Gemini II matt fekete
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű hangzás, basszus, hangerő
Óvatosan, nincs benne aptX Adaptive, ahogy itt írja. Csak klasszikus aptX
0 ×Jelentés
Richard, Praha 5 Hlubočepyflag
Értékelve: 2023. 12. 26., változat: Devialet Gemini II matt fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Hangzás, hangzásvilág tisztasága, basszus, fejhallgató vezérlés, alkalmazáson belüli beállítások
Ár, de megértem (a minőség a...)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ