Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: DOMO DO9220IB

Termékkatalógus
DOMO DO9220IB - Jégkészítő

Vélemények: DOMO DO9220IB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DOMO DO9220IB témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DOMO DO9220IB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DOMO DO9220IB megvásárlása után te is írsz értékelést.
65 890 Ft
Szállításra kész 5 db

Felhasználói vélemények

Jan, Buštěhradflag
Értékelve: 2023. 06. 20., változat: DOMO DO9220IB
Hitelesített vásárlás
pontosan azt teljesíti, amit vártunk tőle
Eddig nincs
0 ×Jelentés
Marek, Partizánske 1flag
Értékelve: 2023. 03. 30., változat: DOMO DO9220IB
Hitelesített vásárlás
Gyorsan elkészített jég
Ára
Méret/súly (mindenhol elfér)
Kockákra számítottam, de ezek ilyen kúpok.
0 ×Jelentés
František, Praha 10flag
Értékelve: 2022. 08. 14., változat: DOMO DO9220IB
Hitelesített vásárlás
A választásnál a jégtartály (kosár) méretére fókuszáltam, és szerintem ez a tökéletes méret. Az 1,5 literes víztartály is hűvös, és a jégvödör felemelésével bármikor újratölthető (még akkor is, ha az jár). Könnyen lehet kisebb is. Ha választ, azt javaslom, hogy a lehető legkisebb méretet keresse (vásárláskor a második legkisebb volt az akcióban), és nézze meg a jégtartály méretét. Ilyen kisebb kosarat nem ajánlanék, mert a szenzoroknak köszönhetően a készítő elég gyakran kikapcsol, ha megtelt a jégkosár. Nem gondolnám a nagy vagy kis kockák (dugók) gyártásának lehetőségét. Szerintem a kis dugók használhatatlanok (a gyártási folyamat ugyanaz, csak a fagyás hamarabb leáll és emiatt kisebbek a dugók, vékonyabbak ugyanazok a lyukfalak). Az átutalás után (pl a nyaralóban) a jégkészítőnek legalább 2 órán keresztül nyugalmi állapotban kell lennie, hogy a hűtőegység stabilizálódjon és ne sérüljön meg (hasonlóan a hűtőhöz/fagyasztóhoz). Ez nem hátrány, mivel minden más modellnél pontosan ugyanaz lesz.
könnyen kezelhető
2 év után is működik (többé-kevésbé csak nyáron használt)
elég egyszerű tisztítás
ideális méretű jégtálca (kosár).
hallani, hogy be van kapcsolva és lefagy, de egy idő után észre sem veszed, hanem éppen ellenkezőleg, észreveszed, amikor leáll - vízhiány, jégtartály tele
lapát nem tartozék, de pár dollárért megvehető (egy lisztes lapát bőven elég)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ