AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: EATON UPS 9SX 700VA Tower

Termékkatalógus
EATON UPS 9SX 700VA Tower - Szünetmentes tápegység

Vélemények: EATON UPS 9SX 700VA Tower

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EATON UPS 9SX 700VA Tower témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EATON UPS 9SX 700VA Tower termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EATON UPS 9SX 700VA Tower megvásárlása után te is írsz értékelést.
254 190 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 07. 23., változat: EATON UPS 9SX 700VA Tower
Hitelesített vásárlás
3 hetet vártam a szállításra, de örülök, hogy úgy gondoltam, megéri. Első bekapcsolás és hatalmas csalódás. Abszolút elviselhetetlenül zajos kis ventilátor (80 mm) megállás nélkül 6000-es fordulatszámon, nem bírta. Még az sem segített, hogy bezárták a szomszéd szobába. El kellett állnom az adásvételi szerződéstől és vissza kellett küldenem az árut. Ez egy gyakori probléma, mivel elég sokat találtam az interneten. Nem világos számomra, hogy az EATON UPS-t kinek szánták. Nem adatközpontnak való, semmiképpen nem az irodának.
kiváló UPS nem csak a paraméterek alapján, 5 csillagot is adnék rá
ventilátor
ventilátor
ventilátor
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ