0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: EDIFIER W320TN TWS - bézs

Termékkatalógus
EDIFIER W320TN TWS - bézs - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: EDIFIER W320TN TWS - bézs

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EDIFIER W320TN TWS - bézs témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EDIFIER W320TN TWS - bézs termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EDIFIER W320TN TWS - bézs megvásárlása után te is írsz értékelést.
38 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 09., változat: EDIFIER W320TN TWS - bézs
Hitelesített vásárlás
Eredetileg vissza akartam küldeni a fejhallgatót, mert a kezdeti benyomás a fülemben nem volt teljesen kellemes. Maga a hangzás azonban nagyon kellemesen meglepett, ezért kipróbáltam őket. Fokozatosan megszokta a fülem a fejhallgatót, de még mindig nem mondhatom, hogy nem érzem a fülemben. Nagy plusznak tartom a hangzást és az aktív zajszűrést. Ami a tartósságot illeti, a töltés után körülbelül 2 órát bírnak ki, amikor telefonálok, egy kicsit tovább, amikor zenét hallgatok, majd az egyik vagy a másik hallókészülék feladja. Ami igaz is, pár perc a dobozban, és már hallgathatom is tovább. A legrosszabb funkció számomra az eszközök közötti felülírás. Gyakran előfordul velem, hogy amikor egy számítógéphez csatlakoztatom őket, miután a fejhallgatót a dobozba tettem, lecsatlakozik, és ezért a zene hangosan indul a számítógépből. Néha nem sikerül csatlakoztatnom őket ahhoz az eszközhöz, amelyhez csatlakoztatnom kell őket. Nagy mínusznak tartom a gyengébb hatótávolságot is (néha csak át kell mennem a szomszéd szobába, és máris elkezdenek szétkapcsolódni, valamint azt, hogy a hangot nem lehet közvetlenül a headseten szabályozni. Összefoglalva azt mondhatom, hogy ezek jó fejhallgatók, de az ár, amiért árulják, nem felel meg a minőségüknek.
nagyszerű design
hangminőség
zajszűrés
színtervezés
teljesen műanyag
kezdetben kissé kényelmetlenül éreztem magam az osztályteremben.
nagyobb fülekre alkalmasabbak
lehetne egy kicsit könnyebb
áramellátás az eszközök között
a hallókészülék hangereje nem növekszik
kisebb hatótávolság
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 24., változat: EDIFIER W320TN TWS - bézs
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Nem az első ilyen darabom és az eddigi tapasztalatok alapján rendeltem ezt.
Jó hangzás, jó kezelhetőség.
A W320TN nincs kékben, csak a W220T.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ