AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: EDIFIER W320TN TWS, szürke

Termékkatalógus
EDIFIER W320TN TWS, szürke - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: EDIFIER W320TN TWS, szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EDIFIER W320TN TWS, szürke témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EDIFIER W320TN TWS, szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EDIFIER W320TN TWS, szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.
38 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 4 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 09., változat: EDIFIER W320TN TWS - bézs
Hitelesített vásárlás
Eredetileg vissza akartam küldeni a fejhallgatót, mert a kezdeti benyomás a fülemben nem volt teljesen kellemes. Maga a hangzás azonban nagyon kellemesen meglepett, ezért kipróbáltam őket. Fokozatosan megszokta a fülem a fejhallgatót, de még mindig nem mondhatom, hogy nem érzem a fülemben. Nagy plusznak tartom a hangzást és az aktív zajszűrést. Ami a tartósságot illeti, a töltés után körülbelül 2 órát bírnak ki, amikor telefonálok, egy kicsit tovább, amikor zenét hallgatok, majd az egyik vagy a másik hallókészülék feladja. Ami igaz is, pár perc a dobozban, és már hallgathatom is tovább. A legrosszabb funkció számomra az eszközök közötti felülírás. Gyakran előfordul velem, hogy amikor egy számítógéphez csatlakoztatom őket, miután a fejhallgatót a dobozba tettem, lecsatlakozik, és ezért a zene hangosan indul a számítógépből. Néha nem sikerül csatlakoztatnom őket ahhoz az eszközhöz, amelyhez csatlakoztatnom kell őket. Nagy mínusznak tartom a gyengébb hatótávolságot is (néha csak át kell mennem a szomszéd szobába, és máris elkezdenek szétkapcsolódni, valamint azt, hogy a hangot nem lehet közvetlenül a headseten szabályozni. Összefoglalva azt mondhatom, hogy ezek jó fejhallgatók, de az ár, amiért árulják, nem felel meg a minőségüknek.
nagyszerű design
hangminőség
zajszűrés
színtervezés
teljesen műanyag
kezdetben kissé kényelmetlenül éreztem magam az osztályteremben.
nagyobb fülekre alkalmasabbak
lehetne egy kicsit könnyebb
áramellátás az eszközök között
a hallókészülék hangereje nem növekszik
kisebb hatótávolság
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 24., változat: EDIFIER W320TN TWS - bézs
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Nem az első ilyen darabom és az eddigi tapasztalatok alapján rendeltem ezt.
Jó hangzás, jó kezelhetőség.
A W320TN nincs kékben, csak a W220T.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ