Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Eljet Roadster fehér

Termékkatalógus
Eljet Roadster fehér - Elektromos roller

Vélemények: Eljet Roadster fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Eljet Roadster fehér témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Eljet Roadster fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Eljet Roadster fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Brnoflag
Értékelve: 2022. 04. 08., változat: Eljet Roadster fehér
Hitelesített vásárlás
Számomra ez a robogó különösen alkalmas idősek vagy gyerekek számára, köszönhetően alacsony magasságának, kényelmes felépítésének és fokozatos gyorsításának. Csak robogóra lehet ülni, a gyorsulás gyengéd, de finom és fokozatos, ami az időseknek is megfelel. A gépen pár másodperc alatt felgyorsul kb 20 km/h-ra, gázt adva 25 km/h-ra és hosszabb utazás után a gépen 35 km/h-ig kezd gyorsulni, semmi rángatózás, minden sima, a motor hangja halkabb, semmi kellemetlen. Kezdetben lassabban halad a lakótelepi enyhe, hosszú dombra, kb 11 km/h-val halad (75 kg-os terhelés mellett), fokozatosan felgyorsul 20 km/h-ig. Meredekebb dombokon a háló indulásakor (rövid, kb. 2 méteres emelkedőnél csak enyhe lassítás), megállva nem indul el sokat, segíteni kell a lábon, de könnyű. A kormány összecsukható mechanizmusa gyors, az első összeszereléskor a kormányt a keréktengellyel középre kell helyezni és csavarral megfelelően meg kell húzni = nincs holtjáték a kormányon. Ennek a robogónak a kényelme az első, bár a rugókat és a hátsó felfüggesztést is ismerő villa viszonylag működik, városi pázsiton közlekedve teljesen rendben van, a kisebbik járdaszegélynél enyhén zúdul a szamár, semmi szörnyű. De nagyobb szegélyekhez nem ajánlanám. A robogó súlya körülbelül 16 kg a hátsó kerékre, 8 kg az első kerékre és 3 kg az állványra. Azt írják, hogy a roller 160 cm körülieknek való, én 185 cm vagyok és teljesen rendben van, pedig van egy roller anyámnak, aki kb 160 cm. Amikor meglátta és felült a rollerre, nagyon elégedett volt, majd kiderül, mit mutatnak az első túrái. Továbbra is tesztelem a robogót és ha lesz új tudás, akkor beállítom. Eddig meg vagyok elégedve a robogóval sebességben és kényelemben, így felülmúlta a várakozásomat, ami csalódást okozott, hogy elöl kéken világít és nem lehet kikapcsolni (max. és hogy elég nehéz. Ezt a robogót az Aliexpessen „Hola GoGo“ néven körülbelül 20 ezerért, a cseh e-shopon akciósan 16 694 CZK-ért lehet megvásárolni, ami nem is olyan rossz ár. Ennyi pénzből biztosan lehetne jobb is, de ha belegondolok az egyedi dizájnba, akkor szerintem a cél teljesíthető. Az egyetlen, amit tehetett, az a kijelző, de még így is elég a sima utazáshoz. Ps. ez az értékelés nem fizetős, csak az első menet után írom le a benyomásaimat és a tudásomat!
Maximális sebesség akár 35 km/h (mobiltelefonon GPS-szel mérve)
Kényelem, puha ülés, rugózás
Egyedi design
LED világítás, irányjelzők, hangos kürt
Kosár a csomagban
12“-os felfújható kerekek
A kormány összecsukható mechanizmusa
Sima, fokozatos gyorsulás
Lassabb koppintás (idősek számára ideális)
Az autóba a hátsó ülések szélességében behelyezhető (Hyundai i30)
Akkumulátor a hátsó „dobban” az ülés alatt
Eredeti csomagolásban, sérülésmentes
A robogó akkumulátor feszültsége 36 V, töltője 42 V / 2 A, 5 órán belül feltöltődik
Kellemes motorhang, semmi zaj
A fojtószelepet a jobb markolat elforgatásával adják hozzá (semmit sem kell megnyomni)
Hatótáv egy bizonyos 20 km (75 kg-os súlynál)
Ár akcióban
A robogó súlya kb. 27 kg
Az akkumulátort nem lehet eltávolítani
Felfelé lassabb
Nincs rajta sem kijelző, sem fordulatszámmérő
Töltésjelző csak színes LED-ekben
Kék LED világítás elölről, piros hátul - kulcs elfordítása után nem lehet kimenni!
Sajnos van egy kis holtjáték a villában (első felfüggesztés), ez nem befolyásolja a funkcionalitást, ezeknek a villáknak a klasszikus betegsége
Gyengébb fékek (semmi éles, csak fékek)
Összeszerelési útmutató nincs, szerencsére nem nehéz (a roller eltávolított kormánnyal jön)
Bal hátsó fék, jobb első fék, pont az ellenkezője annak, amit csehként megszoktunk
Nincs bluetooth, nincs energia visszanyerés
Nem vízálló
A csomag tartalmaz egy zacskót csavarokkal, műanyag és fém alkatrészekkel, de nem tudom mire való, összeszerelési útmutató nincs
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ