Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Előszoba fali cipőtartóval, sonoma tölgy hatás, fekete fém

Termékkatalógus
Előszoba fali cipőtartóval, sonoma tölgy  hatás, fekete fém - Előszoba bútor

Vélemények: Előszoba fali cipőtartóval, sonoma tölgy hatás, fekete fém

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Előszoba fali cipőtartóval, sonoma tölgy hatás, fekete fém témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Előszoba fali cipőtartóval, sonoma tölgy hatás, fekete fém termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Előszoba fali cipőtartóval, sonoma tölgy hatás, fekete fém megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Říčanyflag
Értékelve: 2023. 07. 23., változat: Előszoba fali cipőtartóval, sonoma tölgy hatás, fekete fém
Hitelesített vásárlás
Cipőt lehet rá húzni
Az árához képest nem túl jó kivitelezés. Puha fém, a kivitel meglehetősen kellemetlen, egyes lyukakat nehezebb kifúrni, vagy nem illeszkednek jól egymáshoz.
A teteje hajlamos az imbolygásra, ami a rosszabb kivitelezésnek és annak a ténynek köszönhető, hogy az illesztés a tartórudak közepén van. A gyártó a falhoz való fúrást ajánlja. De ezt korábban sehol sem említették.
Nem kell többé horgokat fúrni a fába. Bár a terv szerint kellene, a gyártó már nem szállítja a csavarokat - nem a rossz csomagolásról van szó, egyszerűen csak nem szállítják őket.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ