Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: EMOS Univerzális antenna Village Camp–V400, DVB-T2, FM, DAB, LTE/4G/5G szűrő

Termékkatalógus
EMOS Univerzális antenna Village Camp–V400, DVB-T2, FM, DAB, LTE/4G/5G szűrő - TV antenna

Vélemények: EMOS Univerzális antenna Village Camp–V400, DVB-T2, FM, DAB, LTE/4G/5G szűrő

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EMOS Univerzális antenna Village Camp–V400, DVB-T2, FM, DAB, LTE/4G/5G szűrő témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EMOS Univerzális antenna Village Camp–V400, DVB-T2, FM, DAB, LTE/4G/5G szűrő termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EMOS Univerzális antenna Village Camp–V400, DVB-T2, FM, DAB, LTE/4G/5G szűrő megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Stanislav, Kladruby Česká Republikaflag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: EMOS Univerzális antenna Village Camp–V400, DVB-T2, FM, DAB, LTE/4G/5G szűrő
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
odakint csinálja azt, amit tennie kell.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 24., változat: EMOS Univerzális antenna Village Camp–V400, DVB-T2, FM, DAB, LTE/4G/5G szűrő
Hitelesített vásárlás
Maga az antenna el van választva az erősítőt tartalmazó résztől, amely a TV közelében van bedugva (az USB adapter tápellátása helyettesíthető a kábel közvetlen a TV USB portjába való bedugásával), maga az antenna akár 5 méterre is lehet a TV-től, illetve. Bármilyen távolságra, amennyiben veszem a fáradságot, hogy egyedi kábelt készítsek (szabványos csatlakozókkal, F-csatlakozóval az egyik végén, IEC-csatlakozóval a másik végén). Olyan helyzetekben ajánlom, ahol van mire felszerelni az antennát (beltéren vagy kültéren). A különálló kábelnek köszönhetően a tévétől eltérő helyiségben is lehet (csak fúrja át a falat, és húzza át a kábelt, majd tegye rá a végzáró sapkát. Az erősítő külső szabályozás nélkül van, (valószínűleg egyáltalán szabályozás nélkül - nincs AGC, de nem mértem pontosan), de ez nem hiba, általában nem számít.
eléggé funkcionális eszköz, egy egyszerű szobaantennához, amivel általában több a baj, mint a haszon.
felszerelhető függőleges konzolra, függőleges rudakkal ellátott korlátra, vagy egy lakóházon belül az emeletek között futó fűtéscsövekre.
használható vétel, ha legalább némi jel elérhető az adóból (viszonylag erős erősítő).
nem fog működni olyan szobában, amelyet a falak árnyékolnak az adó hasznos jelétől, vagy amelynek ablaka rossz irányba néz (de ez minden szobaantennára igaz, erősítővel vagy anélkül, tehát ez inkább egy tulajdonság, mint hátrány).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ