Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: EMOS Videótelefon szett EMOS EM-03M 2WIRE

Termékkatalógus
EMOS Videótelefon szett EMOS EM-03M 2WIRE - Videótelefon

Vélemények: EMOS Videótelefon szett EMOS EM-03M 2WIRE

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EMOS Videótelefon szett EMOS EM-03M 2WIRE témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EMOS Videótelefon szett EMOS EM-03M 2WIRE termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EMOS Videótelefon szett EMOS EM-03M 2WIRE megvásárlása után te is írsz értékelést.
66 490 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Petr, Náchod 1flag
Értékelve: 2024. 03. 18., változat: EMOS Videótelefon szett EMOS EM-03M 2WIRE
Hitelesített vásárlás
megfelel mindennek, amit vártam
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 01. 22., változat: EMOS Videótelefon szett EMOS EM-03M 2WIRE
Hitelesített vásárlás
Még csak 14 napja van telepítve ez a készlet, és ez 2024 januárjában volt. A telepítés egyszerű volt, de a bajok a hálózatra való csatlakoztatás után kezdődtek. A második napon a csengő spontán kezdett bekapcsolni, valószínűleg a külső hőmérséklet változása miatt. Egy éjszaka alatt például. A csengő 10-szer fog megszólalni, és felébreszti az egész családot. Ez az állapot minden nap megismétlődik. Előtte 10 évig volt egy Comelit csengőm, és soha semmi ilyesmi nem történt. Hogy őszinte legyek, az EMOS-tól magasabb színvonalú munkát vártam. Tudna valaki az Alza vagy az Emos részéről tanácsot adni, hogy mit tegyek ?
Csatlakozás csak 2 vezetékkel
Önkioldó - extrém érzékenység a hőmérséklet-változásra
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ