Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Energy Sistem Clip Coral 8GB

Termékkatalógus
Energy Sistem Clip Coral 8GB - Mp3 lejátszó

Vélemények: Energy Sistem Clip Coral 8GB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Energy Sistem Clip Coral 8GB témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Energy Sistem Clip Coral 8GB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Energy Sistem Clip Coral 8GB megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jiří, Praha 8 - Karlínflag
Értékelve: 2023. 12. 20., változat: Energy Sistem Clip Coral 8GB
Hitelesített vásárlás
Teljesen elhibázott vásárlás. A játékos olyan rosszul irányítható, hogy soha nem használták. Teljesen használhatatlan, mint alap lejátszó gyerekeknek. Inkább fizetek pluszban, vagy adok a gyerekeimnek egy régebbi okostelefont a zenéért.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ