Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: EVGA X17 Black

Termékkatalógus
EVGA X17 Black - Gamer egér

Vélemények: EVGA X17 Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVGA X17 Black témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVGA X17 Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVGA X17 Black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jan, Karlovy Varyflag
Értékelve: 2022. 11. 24., változat: EVGA X17 Black
Hitelesített vásárlás
Egyáltalán nem tetszett ez az egér. Nehéz tartani, és a gombok nem működnek. Véleményem szerint a futurisztikus dizájn felülmúlja az ergonómiát, és ennek pont az ellenkezőjének kellene lennie. De meg kell dicsérnem a csomagolást és az általános feldolgozást - úgy érzi, hogy valóban egy csúcskategóriás egérrel rendelkezik.
vonzó futurisztikus megjelenés
luxus csomagolás
a súly beállításának lehetősége súlyokkal
Az egér még a hozzáadott súlyok nélkül is nehéz, és kiegyensúlyozatlannak tűnik (a hátsó része nehezebb, mint az első), és csúszik a kézben, így meglepően nehéz felemelni. A hozzáadott súlyokkal sokkal rosszabb volt.
Nem ergonomikusan elhelyezett gombok.
Az oldalsó gombok közvetlenül a hüvelykujjam alatt helyezkednek el, így amikor felemelem az egeret, a hüvelykujjam pont rajtuk van. A "mesterlövész mód" gomb ismét túl magasan van a hüvelykujj felett - megnyomása a markolat megváltoztatását igényli, ami kényelmetlen.
0 ×Jelentés
David, Česká lípaflag
Értékelve: 2022. 08. 20., változat: EVGA X17 Black
Hitelesített vásárlás
a maximális elégedettség szépen ül a kézben
semmi
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 07. 03., változat: EVGA X17 Black
Hitelesített vásárlás
Abszolút elégedettség
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ