0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: EZVIZ H6C 2MP

Termékkatalógus
EZVIZ H6C 2MP - IP kamera

Vélemények: EZVIZ H6C 2MP

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EZVIZ H6C 2MP témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EZVIZ H6C 2MP termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EZVIZ H6C 2MP megvásárlása után te is írsz értékelést.
16 990 Ft 13 590 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Karel, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2024. 02. 08., változat: EZVIZ H6C 2MP
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
teljes sötétségben is tökéletesen lát
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 24., változat: EZVIZ H6C 2MP
Hitelesített vásárlás
Az utasítások nagyon egyszerűek, és nem árulnak el semmit arról, hogyan kommunikál a kamera az alkalmazással, és hogyan használható. Csak kövesse ezeket a lépéseket, és működni fog, ne kérdezzen semmi mást. A kamera csak a gyártó alkalmazásával működik (mobiltelefonon vagy számítógépen), és csak akkor, ha van internet-hozzáférés. Minden kommunikáció a gyártó szerverein keresztül történik. Még akkor is, ha az alkalmazás nem fut, és a felhőfelvétel aktiválva van, a kamera kommunikál az interneten található különböző szerverekkel (különböző protokollok használatával). Nem lehetséges autonóm hálózaton belül működni. Az alkalmazás nagyon kevés információt nyújt a kameráról, és kevés beállítással rendelkezik (nem lehet beállítani a felvételi időt - a speciális beállítások, a time lapse felvétel eltűnt az alkalmazásból. (rizs, zabpehely, leves, gabona, befőtt, lassú főzés, sütés, hüvelyesek, hús, baromfi, gőz, sütemény és joghurt). A kamera nem rendelkezik saját interfésszel, amely lehetővé tenné a beállítását - mindennek az alkalmazáson, és így a gyártó szerverein keresztül kell történnie, beleértve pl. jelszóváltás. A kamera nem csatlakoztatható harmadik féltől származó alkalmazáshoz - nem támogatja az ONVIF vagy az RTSP protokollt (a régebbi EZVIZ kameráknak volt ilyen lehetőségük, úgy tűnik, hogy egy 2023-as firmware frissítéssel elveszítették), még vezetékes hálózatra csatlakoztatva sem. Az alkalmazáshoz szükség van egy fiókra a gyártó szerverein (e-mail, FB-fiók stb.), és megadhatja a telefonszámát is (a jelszó helyreállításához). Az alkalmazás konfigurálásakor adja meg a wifi hálózat SSID-jét és jelszavát. A gyártó elég sokat tud rólad. Feltételezem, hogy ez a gyártó más kameráinál is hasonló lesz.
tisztességes kép
a nézet megváltoztatásának lehetősége
kedvező ár
csak az alkalmazással működik
állandó internetkapcsolat szükséges
0 ×Jelentés
Vladimír, Frýdek-Místekflag
Értékelve: 2023. 10. 02., változat: EZVIZ H6C 2MP
Hitelesített vásárlás
remekül néz ki
megbízhatóan működik
szép kép
forgatás és dőlés
gyors indítás és telepítés
semelyik
0 ×Jelentés
Jaroslav, Hradec Královéflag
Értékelve: 2023. 08. 14., változat: EZVIZ H6C 2MP
Hitelesített vásárlás
A kamera 360°-ban képes megfigyelni, és a világ bármely pontjáról távolról vezérelhető (csak internetkapcsolatra van szükség). A világ bármely pontján nézhet és hallgathat videókat, hangfelvételeket és felvételeket (ehhez is csak internetkapcsolatra van szükség). Ami a képet illeti, szerintem nappal és éjszaka is nagyszerű, ha az infravörös fény be van kapcsolva (éjszaka úgy tűnik, hogy a kép még jobb, mint nappal). Az alkalmazás lehetővé teszi azt is, hogy részletesebben ráközelítsen a kívánt helyre. A kamerát távolról is vezérelheti, és az alkalmazáson keresztül a világ bármely pontjáról beszélhet vele. Ami a helymegőrző funkciót illeti, az hibátlanul működik, és azonnal reagál. Ha például jön egy tolvaj, a kamerán keresztül távolról szólhat neki, hogy látja, és hívhatja a rendőrséget. Különböző riasztási intenzitások állíthatók be, ha a megfigyelt területet megsértik. Beállíthatja azt is, hogy a kamera csak az alkalmazásban megjelölt terület egy részét figyelje. Számomra ez a kamera kiváló, és csak kisebb hibái vannak, amelyek könnyen figyelmen kívül hagyhatók. A pénzéért (899 CZK) véleményem szerint tényleg kiváló, és ahhoz, amit tud, nem kell drága kamerarendszereket vásárolni (sokkal kevesebb beszerzési költségért gond nélkül le tudja cserélni őket). Az alkalmazásban annyi kamerát használhat, amennyit csak akar, és az alkalmazás támogatja az intelligens otthonokat.
pontosan azt teszi, amit tennie kell, és amit mindig kérek tőle.
nagyszerűen működik, és az alkalmazás, ami vele jön, szintén működik
360°-os fotót készíthet
a kép nappal és éjszaka is kiváló
3 m hosszú tápkábel tartozék
a kép késleltetése az alkalmazásban max. 3 másodperc
amikor bekapcsolja a területfelügyeletet, a kamera tökéletesen működik, és azonnal információt küld az alkalmazásnak.
a kamera alkalmazás teljesen cseh nyelvű, és a kamera csehül beszél hozzád, amikor beállítod.
Rendkívül elégedett vagyok a kamerával
ha a kamerát kábelen keresztül csatlakoztatja a routerhez, a kép késleltetettebb és instabilabb. Ezért azt javaslom, hogy a kamerát WiFi-n keresztül csatlakoztassa. Érdekes, de így van (vagy nálam akkoriban rossz volt a térerő).
a hangszóró hangereje nem állítható (nagyon hangos)
0 ×Jelentés
Martin, Prahaflag
Értékelve: 2023. 06. 11., változat: EZVIZ H6C 2MP
Hitelesített vásárlás
Nagyszerűen működik
semelyik
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ