0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Fillikid Natural Stone

Termékkatalógus
Fillikid Natural Stone - Babahordozó

Vélemények: Fillikid Natural Stone

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fillikid Natural Stone témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fillikid Natural Stone termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fillikid Natural Stone megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Aneta, Praha 4 - Záběhliceflag
Értékelve: 2024. 01. 04., változat: Fillikid Natural Stone
Hitelesített vásárlás
Személy szerint én nagyon örülök. Naponta használom, különösen a házimunkához és az elalváshoz, és ennél jobb segítőt nem is találhatnék. Nehéz versenytársat találni ezen az áron. Mégis le kell vonnom egy csillagot a betét átgondolatlan rögzítése miatt. Folyamatosan ellenőriznem kell, hogy nem lazult-e meg valamelyik csap. És a cseh nyelvű használati utasítás hiánya miatt is. Egy olyan termék esetében, amely jelentős hatással van az egészségre, tényleg elvárnám.
ár/teljesítmény arány
Kényelmes
Intuitív
gyakorlatilag születésüktől fogva
az újszülöttbetét alsó rögzítésére szolgáló csapok gyakran elmozdulnak.
nincsenek cseh utasítások
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ