Shop roku Effaclar

Vélemények: FIXED Powerstation Samsung vezeték nélküli töltő (akár 3 készülékhez)

Termékkatalógus
FIXED Powerstation Samsung vezeték nélküli töltő (akár 3 készülékhez) - Töltőállvány

Vélemények: FIXED Powerstation Samsung vezeték nélküli töltő (akár 3 készülékhez)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FIXED Powerstation Samsung vezeték nélküli töltő (akár 3 készülékhez) témával kapcsolatban? Nálunk 21 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FIXED Powerstation Samsung vezeték nélküli töltő (akár 3 készülékhez) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FIXED Powerstation Samsung vezeték nélküli töltő (akár 3 készülékhez) megvásárlása után te is írsz értékelést.
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Viktor, Praha 9flag
Értékelve: 2024. 03. 18., változat: FIXED Powerstation Samsung vezeték nélküli töltő (akár 3 készülékhez)
Hitelesített vásárlás
Talán az egyetlen olyan töltő, amely a Samsung telefonjával és órájával (S23 Ultra + Watch 6 Classic) működik, és teljes teljesítményen tölt (a megfelelő adapterrel).
Fekete és nagyon jól néz ki
Az elülső LED-ek gyengén világítanak, így nem zavarják a
Az óra töltése vízszintes helyzetben történik, így az óra nem csúszik lefelé, mint más állványoknál.
Az elülső LED-ek olyan gyengék, hogy nappal egyáltalán nem látszanak, és sötétben sem. Tehát valójában csak feleslegesen növelik az amúgy is magas árat.
Gumilábakkal rendelkezik, de még így is csúszik az asztalon. Van egy ragadós céltábla is, de nincs utasítás, hogyan kell ragasztani, így természetesen a másik irányba ment. Aztán egyenesen a kaszához.
Ha csak az órát tölti a telefon nélkül, az állvány a stabilitás határán van. Csak egy könnyed érintés, és az óra átkapcsolódik
A mellékelt kábel természetesen mindkét oldalán kis USB-C csatlakozókkal rendelkezik (így nem lehet csatlakoztatni a Samsung töltőt) és adapter nélkül. Tehát vagy a kábelt vagy az adaptert vásárolja meg. Vagy mindkettő.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 03. 22.
Helló, köszönöm a véleményt és a visszajelzést. Ami a nem mellékelt adaptert illeti, azt a gyártó környezetvédelmi okokból nem szállítja. A LED-ek fényereje csökkentett, így nem vakítanak, amikor a töltőállványt az éjjeliszekrényre helyezik. Az állványnak mindenképpen stabilnak kell lennie, és ha nem az, kérjük, küldje el a videót a FIXED ügyfélszolgálatának, ők szívesen megoldják Önnel a helyzetet. Köszönöm és szép napot kívánok, Ondřej - Alza szakértő
Petr, Jesenice u Prahyflag
Értékelve: 2023. 12. 03., változat: FIXED Powerstation Samsung vezeték nélküli töltő (akár 3 készülékhez)
Hitelesített vásárlás
Még egy ugyanattól a gyártótól származó 45 W-os adapterrel sem képes a Galaxy Z Fold5 teljes 15 W-os töltésére. Megpróbálom a 65W-os adaptert, és szerkesztem a véleményt... Ugyanezen márka 65W-os adapterével is teszteltem, és ez tényleg nem nyújtja a teljes 15W-os teljesítményt. Még akkor sem, ha leveszem a hátsó borítást. A Fold5 esetében ne vásároljon
gumilábak, nem csúszik az asztalon
Teljes 15W-os teljesítményű töltés
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 12. 16.
Helló, köszönjük értékelését és visszajelzését. A gyártó szerint a Samsung Galaxy Z Fold 5 csak akkor támogatja a teljes 15 W-os vezeték nélküli töltési teljesítményt, ha valódi Samsung vezeték nélküli töltőt használ. Más márkájú töltők esetében a vezeték nélküli töltés 10 W-ra korlátozódik. Köszönjük megértésüket és szép napot kívánunk.
Michal, Krmelínflag
Értékelve: 2023. 11. 19., változat: FIXED Powerstation Samsung vezeték nélküli töltő (akár 3 készülékhez)
Hitelesített vásárlás
Tényleg működik a Samsung termékekkel! Kerestem és próbáltam más márkájú töltőállványokat, például Presitigio stb.
Gumírozott, nem csúszik el az éjjeliszekrények éhes fúvókáján.
A Galaxy Watch 5 Pro gyönyörűen illeszkedik az állványra, ül és töltődik. Az olyan töltőállványoknál, ahol a töltés a telefon mögött van, a telefon a hátsó oldalát elcsúsztatná az óráról, és probléma lenne. Emellett az eredeti samsung pántot nehezebb meghajlítani, és egyes töltőállványok nem illeszkednek, illetve. az óra alsó felülete a levegőben volt, és nem volt töltés.
A jelző LED-ek gyengén világítanak, ezért éjszaka nem zavarnak nagy izzással.
Az ALZA egy legalább 25 W-os töltőt kínál tartozékként. NE VEDD MEG! Az eredeti Samsung 25W-os töltővel, amit hozzá vettem, az állvány nem fog. Kipróbáltam egy másik töltőt 27W-os kimenettel, az sem fogott, aztán megpróbáltam 65W-os töltővel, és jól fogott. Tehát az ön helyében vennék egy 45W-os töltőt hozzá.
Más szín nem áll rendelkezésre.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 12. 16.
Helló, köszönjük értékelését és visszajelzését. A töltőállvány optimális teljesítményének eléréséhez olyan adaptert kell használni, amelynek teljesítménye min. 25W PD 3.0 támogatással. Sajnos nem jelzi, hogy az Ön által használt adapter rendelkezik-e ezzel a szabvánnyal. Ha tanácsra van szüksége a megfelelő adapter megvásárlásával kapcsolatban, vagy bármilyen más kérdése van, kérjük, forduljon a FIXED ügyfélszolgálatához, például a weboldalukon található online chat segítségével. Szép napot kívánok.
Pavel, Štěpánoviceflag
Értékelve: 2023. 10. 25., változat: FIXED Powerstation Samsung vezeték nélküli töltő (akár 3 készülékhez)
Hitelesített vásárlás
Azon kevés vezeték nélküli töltők egyike, amelyet elsősorban Samsung termékekhez terveztek. Nem sok másikat találtam a cseh piacon.
A teljes teljesítmény 22,5 W, ami elegendő 3 eszköz egyidejű töltéséhez.
Az órák töltőfelülete láthatatlan
Gumilábak, amelyek megakadályozzák, hogy az állvány elmozduljon, ha ráteszem a mobilomat.
LED-es töltésjelzők
Fergeteges design
USB-C kábel mellékelve
Viszonylag kis méret más vezeték nélküli töltőkhöz képest
Állványként is szolgál
Össze lehetne hajtogatni egy jobb formára, hogy könnyebben szállítható legyen egy bőröndben (hátizsákban), ha valahova útközben akarom elvinni. Másrészt, ha valaki azt tervezi, hogy kizárólag otthon vagy az irodában használja, a bonyolultság természetesen felesleges.
Az 1 490 CZK meglehetősen magas ár. Az azonos márkájú MagSafe töltők 1000 CZK körül vannak.
Annak ellenére, hogy az összteljesítmény elegendő, el tudok képzelni egy nagyobb teljesítményt - 45 W, amelyet a Samsung 45 W-os töltője táplálna. Nem tudom, miért ragaszkodnak ennyire a vezeték nélküli töltőkhöz, amikor sok telefon támogatja a gyorsabb vezeték nélküli töltést.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 11. 03.
Helló, köszönjük értékelését és visszajelzését. Örülünk, hogy az Ön által említett pozitívumok alapján elégedett a termékkel. A szállító nyilatkozata szerint: A Powerstation a Samsung számára új, lehetséges, hogy a közeljövőben egy összecsukható töltővel fogunk előállni a Samsung számára. Minden termékünknél, de különösen a töltőknél figyelünk a minőségre és a biztonságra, ami az egyik fontos tényező, amely befolyásolhatja a végső árat. A teljes teljesítmény úgy van beállítva, hogy elegendő legyen egyszerre több eszköz töltéséhez, ugyanakkor kíméletes legyen az eszköz akkumulátoraihoz. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal, ha bármire szüksége van. Szép napot kívánok
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ