AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: Flic 2 - 2x intelligens Bluetooth gomb, fém klipsz, matricák

Termékkatalógus
Flic 2 - 2x intelligens Bluetooth gomb, fém klipsz, matricák - Okos gomb

Vélemények: Flic 2 - 2x intelligens Bluetooth gomb, fém klipsz, matricák

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Flic 2 - 2x intelligens Bluetooth gomb, fém klipsz, matricák témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Flic 2 - 2x intelligens Bluetooth gomb, fém klipsz, matricák termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Flic 2 - 2x intelligens Bluetooth gomb, fém klipsz, matricák megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Aleš, Praha 9flag
Értékelve: 2022. 08. 17., változat: Flic 2 - 2x intelligens Bluetooth gomb, fém klipsz, matricák
Hitelesített vásárlás
Meg vagyok elégedve, pontosan azt csinálja, amit kell. Hátránya, hogy a működéséhez „hub”-ra van szüksége. Lehet telefon is, de amikor elmész, a gombok nem működnek. Az a bosszantó, hogy az Alza erről nem tesz említést, és nem árul olyan hardveres „hubot”, amely állandóan a gombokhoz van rögzítve.
0 ×Jelentés
Regionservis s.r.o., Říčany u Prahyflag
Értékelve: 2021. 12. 07., változat: Flic 2 - 2x intelligens Bluetooth gomb, fém klipsz, matricák
Hitelesített vásárlás
Használhatatlan, beállíthatsz néhány baromságot, például fényképezést a mobilodon, navigációt és így tovább. Nem vezérli az eszközök túlnyomó többségét, még a Google Home sem támogatja, ami nagyon alapvető hiba! A csalódás kis foltjaként a Philips Hue-val való kiváló együttműködés, majd a képernyő nélkül mobil, ez praktikus az autóban, ha nincs Android autója.
Egy csillag + hogy ez egy praktikus alternatíva a Philips lámpák vezérlésére.
Valószínűleg semmi különös.
Alternatív megoldás a Philips fényvezérléshez
Kezd idegesíteni, hogy több száz "okos" gyártó van, akik valójában teljesen hülyék, mert nincs közös kommunikációs platformjuk! Egy házhoz 4 gyártót kellett igénybe vennem (egyiküknek sincs egész portfóliónyi felszerelése! ), azaz. szükséged van lámpákra, így Philips, szükséged van egy kerti intelligens aljzatra, így Meross, szükséged van egy kamerára vagy ajtócsengőre, így Netatmo, szükséged van egy mikrokapcsolóra, így ismét egy másik gyártó! Majdnem minden eszköznek kell egy átjáró (hub), így 4 átjáró van, és ez fejfájást okoz nekem. Ezzel mindent megoldana, ha a Google Home alatt egyesülne, és összekapcsolódna az Apple-lel és az Amazonnal, ennyi az egész. Nyugodtan.
Nem ismeri a Google Home-ot
Felejtse el a Google Assistanthoz való csatlakozást az IFTTT-n keresztül, ez badarság, nem is működik a Danalock zárral!
Túlárazott haszontalanság
Nagyon kevés lehetőség a beállításokban
Primitív ötlet, primitív megoldás és maxi ár.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ