Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Football Manager 2024

Termékkatalógus
Football Manager 2024 - PC játék

Vélemények: Football Manager 2024

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Football Manager 2024 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Football Manager 2024 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Football Manager 2024 megvásárlása után te is írsz értékelést.
17 590 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 16., változat: Football Manager 2024
Hitelesített vásárlás
- félelmetes futball szimulátor
- nem csak játszani kényszerül, hanem logókkal, facepackekkel, szettekkel stb. próbálja javítani a játékkörnyezetet.
- ismét javulás az előző évekhez képest
- lehetséges saját lejátszókat készíteni (fm szerkesztő az adatbázisokhoz), azonban ez szükségtelenül bonyolult, hosszadalmas és tapasztalt felhasználóknak való.
- magadnak kell "befejezned" különböző frissítések és grafikai kiegészítők segítségével (számos weboldalon megtalálható), beleértve a CZ nyelvet is.
- Az IN GAME EDITOR-t még mindig meg kell vásárolni, és még a játék által generált játékosok szerkesztését sem teszi lehetővé, és bár a legtöbb szükséges attribútumot a játék során lehet szerkeszteni, ez a lehetőség hiánya mind az IGE, mind magának a játéknak a nagy HIBÁJA.
- PRE-GAME EDITOR (football manager editor) bizonyos módosításokban és létrehozásban csak a MAX. TAPASZTALT FELHASZNÁLÓK/JÁTÉKOSOK.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ