Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: GORENJE BCS747S34X PureSteam

Termékkatalógus
GORENJE BCS747S34X PureSteam - Beépíthető sütő

Vélemények: GORENJE BCS747S34X PureSteam

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GORENJE BCS747S34X PureSteam témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GORENJE BCS747S34X PureSteam termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GORENJE BCS747S34X PureSteam megvásárlása után te is írsz értékelést.
244 390 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Jiří, RAJHRADflag
Értékelve: 2023. 11. 28., változat: GORENJE BCS747S34X PureSteam
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A feleségem gőzölős sütőt akart. Ez egy olyan modell, amely nem csak egy gőzasszisztenssel rendelkezik - ez egy igazi gőzölős sütő. Ráadásul a Gorenje nem egy no name márka - saját minőséggel és hagyományokkal rendelkezik. A sütő valójában sokkal szebb, mint a termékfotón. Elég programmal rendelkezik a különböző sütéshez és intuitív vezérléshez, ami a "képzés" után elég nyilvánvaló lesz. Termék profik: + Villám-előmelegítés és kiváló hőfelhalmozás + Kialakítás és érzékelővezérlés + Környezeti háttérvilágítású vezérlők + "Nem forró üveg" - három üvegből álló szendvics + Kiváló profilozott testfogantyúk a hordozáshoz - és ez megfelelően nehéz: -) + gyönyörűen sima, kíméletes ajtónyitás, valamint könnyű eltávolítás és visszahelyezés + igazi gőzölős sütő gőzfejlesztővel - nagy víztartály kapacitással + "reteszelő" kezelőgombok + rendkívül sima sütőfelület - könnyebb tisztítás + egyállású kihúzható (szép ellenőrzéshez) + az ajtó kinyitásakor a forrólevegő ventilátor azonnal leáll + ropogós pizza 12 perc alatt 210°-on: -) + rendkívül részletes használati útmutató + abszolút kiváló ár-érték arány a modellhez képest (szinte nincs konkurencia) Nem csak dicsérni - a termék mínuszai: - kár, hogy nincsenek megvilágított érzékelők a termosztát vezérléséhez, az óra és a percbeállításhoz, és különösen a be/ki ikonhoz az előlapon - mielőtt megtanulnád, nem vagy biztos benne, hogy a sütő "működik" vagy sem (elég csendes - utána már könnyű). - a percszámláló kissé rendhagyó módon készült - nem visszaszámol, hanem az eltelt időt mutatja (ez megszokás kérdése, így talán nem is mínusz) - a perc akusztikus jelzése lehetne egy fokkal erősebb is - TELJESEN NEM TÖRVÉNYES - CSAK MEGRENDELÉSRE - szerencsénk volt, hogy az utolsó darabot rendeltem meg, bár nem szívesen teszek ilyet, főleg drága termékeknél, de félelmeim teljesen feleslegesek voltak - az áru gyárilag vadonatúj és sérülésmentes. Szeretem az ilyen típusú értékeléseket, amelyekből az érdeklődő tanul valamit, és nem "nagyszerű, nem ajánlott" stb. P. S. Kapok egy utalványt 400, -CZK?, ahogy küldte: -D Ing. Jiří Škarda
egy igazi gőzkemencét
amit tud - kiváló ár-érték arányban
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ