Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: Happy Green Garden

Termékkatalógus
Happy Green Garden - Grill

Vélemények: Happy Green Garden

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Happy Green Garden témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Happy Green Garden termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Happy Green Garden megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michaela, Havířovflag
Értékelve: 2020. 06. 07., változat: Happy Green Garden
Hitelesített vásárlás
elegendő egy kerti partihoz
összecsukható
megfelelő a célnak az árhoz képest
ár = minőség
0 ×Jelentés
Robin, Tuchloviceflag
Értékelve: 2020. 05. 25., változat: Happy Green Garden
Hitelesített vásárlás
Könnyűsúlyú
Magasság körülbelül megfelelő (azt hiszem, ez rajtad múlik, én 180cm vagyok)
A rács körülbelül 20-szor hosszabb ideig bírja a papagájgrillt: -D
Azt hiszem, jó az áráért, ez csak egyfajta egyszeri alkalom.
Már amikor megrendeltem a grillt, világos volt számomra, hogy ennyi pénzért semmi minőség, semmi kevesebb, hogy ez egy ilyen ócskaság lesz, nem számítottam rá. Eléggé szórakoztam. Amikor összehajtogattam, azt hittem, hogy max 1 szezont bír ki, és amikor először grilleztem benne, és rögtön a tálca széle, amiben a faszén van, elkezdett meghajolni, meggondoltam magam a tartósságról 4-8 grillezésre: -D. Nos, az árért nem várhatok semmi világszínvonalú dolgot, meglehetősen elhamarkodottan vettem meg azzal az ötlettel, hogy amúgy is elkészítem a saját megfelelőt, így ha valaki arra gondol, hogy megvásárolja ezt a grillt, és azt akarja, hogy egy ideig tartson, határozottan javasolnám, hogy fizessenek többet.
A képen látható a bal oldalon a hozzáadott "asztal" merevítője, a lyukak készen állnak a konstrukcióban, de a merevítők nem voltak mellékelve, és sem a leltárban, sem az utasításokban, így nem igazán értem, de ez nem probléma, elég jól tartja, és anélkül a grill átég, mielőtt eltörné az asztalt.
A fém fogantyúk a fából készült fogantyún a grillezéshez nem sok, óvatosnak kell lennünk.
Az oldallapok, amelyekbe a grillt rögzítik, olyan vékony, rugalmas lemezből készültek, hogy nehéz a grillt a semmiből illeszteni, nem is beszélve az első néhány grillezés után, amikor az egész grill el van csavarodva.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ