Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Haylou GT3 TWS Black

Termékkatalógus
Haylou GT3 TWS Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Haylou GT3 TWS Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Haylou GT3 TWS Black témával kapcsolatban? Nálunk 23 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Haylou GT3 TWS Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Haylou GT3 TWS Black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 05. 20., változat: Haylou GT3 TWS Black
Hitelesített vásárlás
Meglepődtem, hogy ebben az árkategóriában remekül lejátszható fejhallgatókat találtam, ugyanakkor az iPhone kodekjeit nem lehet visszaállítani, így nagyon örülök, hogy játszhat a fejhallgató 😌😅
tökéletesen illeszkedik a fülbe
nagyszerűen játszanak
-
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 04. 06., változat: Haylou GT3 TWS Black
Hitelesített vásárlás
Nèhány hónapja vettem a kèszülèket. Hangzása olyan amilyen ennyi pènzèrt.
Folyamatos bluetooth problèmák, nem találta egymást a kèt fèl. Állandó problèmát okozott hogy reset után is csak a fele szólt. Ma untam meg ès repült a kukába. Senkinek nem ajánlom.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 03. 08., változat: Haylou GT3 TWS Black
Hitelesített vásárlás
szabványon felüli hangkifejezés azért a pénzért
0 ×Jelentés
Petra, Mostflag
Értékelve: 2022. 02. 11., változat: Haylou GT3 TWS Black
Hitelesített vásárlás
Először szkeptikus voltam, és sokáig választottam. Féltem, hogy kiesik a fejhallgatóm, nem fog működni, vagy rossz lesz a hang, ami kétszer is megtörtént velem, de ezzel a fejhallgatóval pont az ellenkezője.
alacsony ár
nagyon jó hangminőség
basszus és luxus akusztika
led töltés
csodás design
kicsi, csak a zsebében
gyönyörűen illeszkednek a füléhez (3 méretű dugó cseréje lehetséges)
túl érzékeny az érintésre, de egy idő után az ember megszokja, és megtanulja elkapni anélkül, hogy a képernyőt érintené
0 ×Jelentés
Elektromont Tábor spol. s r.o., Táborflag
Értékelve: 2022. 02. 05., változat: Haylou GT3 TWS Black
Hitelesített vásárlás
Akusztika? Elég tisztességes vágás.
Tökéletesen illeszkednek a füléhez
0 ×Jelentés
Adrián, Orechová Potôňflag
Értékelve: 2022. 02. 03., változat: Haylou GT3 TWS Black
Hitelesített vásárlás
a basszusok kiejtettek, a magas hangok jók. Nem teszteltem az akkumulátor élettartamát. Azt javaslom, hogy ez a fejhallgató versenyezzen a drágább modellekkel.
0 ×Jelentés
Vásárló, Hatvanflag
Értékelve: 2021. 12. 25., változat: Haylou GT3 TWS Black
Hitelesített vásárlás
Zenéhez kiváló, nagyon jó hangkép.
A mikrofonja nem túl jó, kényelmetlen a viselése.
0 ×Jelentés
Vásárló, Salgótarjánflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Haylou GT3 TWS Black
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó minőségű füles, az árához képest meg pláne.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Haylou GT3 TWS Black
Hitelesített vásárlás
Szerintem nagyon jól szól,Több hete használom így van tapasztalatom hogy egy néhány sorban értékeljem.Hangzásban én elég igényes vagyok,így bizton állíthatom hogy mind a mélyek,közép és magas hangok is remekül szóknak,nem megy egyik sem a másik rovására!Kipróbàltam több féle stilust,pop, szinti,Rock,(mp3 320kb/s)vagy mp4.videók,játékoknál stb....nagyon szépen tisztán szól!Nincs dobozhangja.Az akusztikus hangszerek,és az ének meglepően tiszta és részletes.A filmek,vagy videók szintén nagyon élvezhető.Sehol alapzaja nincs! Nem tudom hogy egy felsőkategóriás vezetékes füleshez képes,vagy esetleg más jobb minőségű bluetooth fülhallgató bizonyára jobbak,de egy bluetoot-füleshez képest igen jól szól,és teljes hangerőnél sem recseg,rezonál az egész.A füldugók igen jól kizárják a külső zajokat,Az aksi is jól birja(bár ez hangerő függő is)de félhangerőn 3órát biztos kibír!párosítás után elég a tokból kivenni és már be is kapcsol a készüléken készenléti módban a fülhallgató.A gumiharangok kissé puhák így könnyen kieshetnek a fülből(mint ahogy nálam...de ez az én egyéni gondom vele.Mindenképp jó vétel az árához képest nagyon minőségi!!!És nem utolsó sorban például Samsun S8 gyári zenelejátszójában szabályozni lehet a hangszint,hanzásteret,saját (Ekvalizert)amivel haylou füles hanszinét(valamelyest!) szabályozhatjuk.A samsung "Smarthings" alkalmazással(Ez csak samsungoknál)erzékeli a bluetooth(Haylou gt3)-at...és itt a zenelejátszót(fülest)vezérelni lehet,és itt a füles akkufeszültsége is ellenőrizhető.Amit többen kifogásolnak hogy csak a készüléken(mobilon) lehet hangerőt állítani...hát ez igaz....de ez elenyésző,ahoz képest hogy alacsony áron,igen jó hangzás,és kellemes dizájn...jó minőségű anyagok,hosszó lejàtszási idő...+a tőltőtokból tölthető..pl akár utazás közben is....
Túl rövid a tőltőkábel!Kissé nehézkes kiszedni a tokból és fülbehelyezésnél is jól meg kell fogni mert kissé csuszkál mivel majdnem gömbölyű a füles felsőrésze...az hogy nem adtam öt csillagot azt csak azért van mert néhány praktikus funkció elkelt vólna...pl vezeték nélküli töltés...
0 ×Jelentés
Jan, Brandys nad Labemflag
Értékelve: 2021. 11. 01., változat: Haylou GT3 TWS Black
Hitelesített vásárlás
A fejhallgató hangzása az árához képest nagyon jó, de úgy tapasztalom, hogy néha kissé kiesik a fülemből, és amikor megpróbálom visszatenni, a nagyon érzékeny érintésvezérlés miatt ez kissé bonyolult. Kipróbáltam az összes, a csomagban található dugót, de egyik sem felel meg teljesen.
nagyszerű hangzás az árért
jó akkumulátor-üzemidő
néha könnyen kiesik a fülből
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 11
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ