Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Haylou W1 TWS Dark Blue

Termékkatalógus
Haylou W1 TWS Dark Blue - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Haylou W1 TWS Dark Blue

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Haylou W1 TWS Dark Blue témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Haylou W1 TWS Dark Blue termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Haylou W1 TWS Dark Blue megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 03. 21., változat: Haylou W1 TWS Dark Blue
Hitelesített vásárlás
Összességében jó kis füles ennyi pénzért meg tényleg sokat tud. Kár hogy nincs bene NFC de igy is gyorsan csatlakozik. Ahogy kiveszed a dobozából már mászik is fel a telefonra automatikusan.
Egész jól szól persze ne várj tőle olyan basszust mint egy nagy fülesnél.
A blutusz kapcsolat stabil még nem szakadt meg egyszer sem és kb 10 méterig még teljesen jó nem szakad meg.
Jó hangos .
Ha jól megválasztod a füles gumi vastagságát akkor a basszus is egész jó benne. persze ez nem egy 40.000 ft os fülhallgató, ne várja senki hogy úgy fog szólni.
Az akkumulátor benne egész sokáig birja , bár én a tokot mindig viszem magammal és ha leveszem a fülest egyböl rakom is a helyére ami mágneses beszippantja.
Ebben az árban ez a legjobb vétel jelenleg.
Nincs semmi súlya ha nem fájna tőle a jobb fülem akkor észre se venném hogy bent van. De szerintem ez az én fülem hibája másképpen tekeredik a fülem belül :D
Szép a szine igényes a formája jó kialakitás , prémium külső.
Nyomja a jobb fülemet belül fáj tőle a fülem a kemény műanyag rész nyomja , a ball fülemet nem nyomja érdekes.
Kabátban voltam az utcán a kabát felső része a cipzár hozzáért majdnem kiesett tőle a fülemből majdnem elhagytam, ugy kaptam utána.
Elég sürün kell igazgatni és ha 1 szer megnyomod az oldalát bontja a vonalat. Sokszor emiatt ujra kell tárcsázni idegesitő.
Mivel nincs vezetéke félek hogy kiesik elhagyom még akkor is ha nem esik ki. Benne van az emberbe hogy kieshet és ami kieshet az ki is esik bármikor. De ez csak egy belső félelem . Még nem esett ki soha de az ördög nem alszik.
Attól is félek hogy a tömegközlekedés közben valaki kirántja a fülemből és elrohan vele. Mivel könnyű kivenni.
Érdemes a fülzsírt használat előtt eltávolitani mert ha nem akkor betolja a füledbe ami halláskárosodást is okozhat.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ