0% splátky mobily, notebooky LEGO AP+ hu

Vélemények: HOMEPOINT Jumbo Ruhacsipesz, 18 db

Termékkatalógus
HOMEPOINT Jumbo Ruhacsipesz, 18 db - Ruhacsipesz

Vélemények: HOMEPOINT Jumbo Ruhacsipesz, 18 db

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HOMEPOINT Jumbo Ruhacsipesz, 18 db témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HOMEPOINT Jumbo Ruhacsipesz, 18 db termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HOMEPOINT Jumbo Ruhacsipesz, 18 db megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Česká speleologická společnost, ZO 6-23 Aragonit, Hraniceflag
Értékelve: 2023. 03. 27., változat: HOMEPOINT Jumbo Ruhacsipesz, 18 db
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az általam javasolt fejlesztések után abszolút piacvezető lenne!: -)
Határozottan bambuszfa!
Hátránya, hogy a torziós (tekercsrugó) karok "mancsai" nem terjednek ki a fogas teljes szélességében, és a végén nincsenek "kampók", amelyek megakadályozzák, hogy az egyes fa alkatrészek a fogas megnyomásakor (nem pontosan a tengelyben) meghajoljanak, ami gyakran a fogas teljes "kilövéséhez" vezet, ami nagyon bosszantó (az erkélyből kilógó keretekre akasztott szennyes felakasztásakor az alkatrészek 7 cm magasságból leesnek. Ezután nehéz őket a fűben nyomon követni). Elég lenne 6-8 mm-rel meghosszabbítani a "mancsokat", és két plusz hajlítást végezni, ami csak kis mértékben növelné a kitűző teljes árát, és a kitűző az lenne, amit a nagymamám használt az 1930-as évek óta. században ("Még mindig megvan ez a mélységes békéből." - szokta mondani: -)
A torziós rugót úgy tekercselik, hogy az egyes tekercsek között a rugóhuzal átmérőjének megfelelő hézagok legyenek. Ha a rugó szorosan (hézagmentesen) lenne feltekerve, akkor nagyobb erőt fejtene ki a csap összenyomására, ami kívánatos.
0 ×Jelentés
Lukáš, Hrdějoviceflag
Értékelve: 2021. 11. 22., változat: HOMEPOINT Jumbo Ruhacsipesz, 18 db
Hitelesített vásárlás
Az Ön által vásárolt tűk biztosan nem úgy néznek ki, mintha bambuszból készültek volna. Otthon ugyanolyan méretű bambuszkarók vannak, és másképp néznek ki. A csapok eléggé sérültek voltak a csomagolásban, le voltak törve (a forgácsok kilógtak), és a fa szőrös volt, mintha nem lett volna nyírva. Nagy csalódás volt számomra.
Méret
Átlag alatti famegmunkálás - a csapok borotválatlanok/hámozatlanok
Anyag bambusz? Amit én kaptam, nem úgy néz ki, mint a bambusz.
Az állapot miatt magas ár.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ