Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: HP Thunderbolt 120W G4 Dock

Termékkatalógus
HP Thunderbolt 120W G4 Dock - Dokkoló állomás

Vélemények: HP Thunderbolt 120W G4 Dock

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HP Thunderbolt 120W G4 Dock témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HP Thunderbolt 120W G4 Dock termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HP Thunderbolt 120W G4 Dock megvásárlása után te is írsz értékelést.
93 890 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Josef, Hluboká nad Vltavouflag
Értékelve: 2023. 07. 21., változat: HP Thunderbolt 120W G4 Dock
Hitelesített vásárlás
Ezt a Dock-állomást elsősorban egy MacBook Pro (M2 MAX) használatára vásároltam, azzal a céllal, hogy két 4K-s monitort csatlakoztassak hozzá. A csatlakozás működik, DE - az egyik monitort DP/HDMI-n keresztül, a másikat pedig USB-C porton keresztül kell csatlakoztatni, amely Thunderboltként van megjelölve, nem pedig USB-C - DisplayPortként. Ezzel a csatlakozással a Mac két monitort azonosít, és egy kibővített 4K@60Hz-es kijelző használható. Ha csak 2xDP-t használsz, a Mac mindkét monitort egyként azonosítja, és összetöri a képet rajtuk. Ennek a korlátozásnak ellenére elégedett vagyok a dokkolóval, mert lehetővé teszi számomra, hogy egyetlen kábellel csatlakoztassam a MacBookomat, és szükség esetén egy harmadik monitort csatlakoztassak a Mac egy szabad portjához.)
Méret
portok száma
Működik MacBook Pro M2 MAX *
A laptophoz való csatlakozáshoz szükséges kábel a ház elülső oldalán található, jobb lenne, ha hátul lenne, mint a többi port.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ