Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: HTC Vive Flow

Termékkatalógus
HTC Vive Flow - Okos szemüveg

Vélemények: HTC Vive Flow

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HTC Vive Flow témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HTC Vive Flow termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HTC Vive Flow megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jiří, Kostelec nad Labemflag
Értékelve: 2024. 02. 05., változat: HTC Vive Flow
Hitelesített vásárlás
NEM KOMPATIBILIS AZ Android 13-al - a VIVE alkalmazások nem telepíthetők
UNCOMPATIBLE With Android 13
Használhatatlan
0 ×Jelentés
Tomáš, České Budějoviceflag
Értékelve: 2024. 01. 20., változat: HTC Vive Flow
Hitelesített vásárlás
Összességében ezek nagyszerű szemüvegek azok számára, akik pontosan tudják, mit akarnak. Ha valaki a varázslatos 360°-os videóknak köszönhetően szeretné felfedezni a világ különböző részeit, filmeket nézni egy átlós moziban, felfedezni bizonyos dolgok részleteit, és ehhez a 4K felbontás elegendő, az jó dolog. Elég szórakoztató használni, és nem kell semmit beállítanom, töltenem, bedugnom, kihúznom, nem kell sehol porolnom, nem kell elemet cserélnem néhány vezetőben. Csak szemüveg, telefon, tápegység. Az egyszerűségben rejlik az erő, és itt tényleg megkapod ezt az egyszerűséget.
Képminőség
Minőségi hangzás
feldolgozás (valami, ami tartós)
Könnyű használat
minőségi böngésző a Firefox alapján
elfogadható rendszer és annak működőképessége
magas képfrissítési sebesség
szigorú alkalmazási felszerelés - egy óra használat után arra a következtetésre jutottam, hogy amit látni akartam, azt már láttam, és mostantól megmaradok a YouTube-ról származó 360°-os videóknál és a hagyományos filmek megtekintésénél. De végül is képes szórakoztatni és meglepni is. A YouTube-ról a beépített böngészőn keresztül történő lejátszás még 360°-os módban is rendben van.
Cseh nyelv hiánya - A vezérlés elég intuitív, de ez még mindig szégyen, és legalább a böngészőnek lehetett volna cseh nyelve, mivel ez alapvetően Firefox
A kép lepereg a szemem előtt - nem tudom, hogy csak az én darabomról van-e szó, de amikor a filmet nézem, minden percben máshová nézek egy kicsit. Hárompercenként egyszer két ujjat kell a telefon képernyőjére helyezni, hogy a szemüveg képét kalibrálni lehessen. Különben legalább ötször megfordultam volna egy film alatt.
Hiányzik a 3,5 mm-es csatlakozó - ha már Bluetooth-on keresztül tudok vezeték nélküli fejhallgatót csatlakoztatni, akkor örülnék, ha vezetékes fejhallgatót is tudnék csatlakoztatni. Végül, mivel a HTC visszatér a jackhez a telefonokban, és a HTC U23 pro rendelkezik vele, logikusnak tűnt, hogy itt is keressem.
nem játszik le 8K videót, a 4K pedig elég kétségbeejtő felbontás a 360°-os videókhoz.
0 ×Jelentés
Martin, Praha 8 - Libeňflag
Értékelve: 2024. 01. 18., változat: HTC Vive Flow
Hitelesített vásárlás
érdektelen, egy óra használat után használhatatlan
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 05. 23., változat: HTC Vive Flow
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Jó paramétrek, olcsó termék
Akár még működésre is bírható nem kevés munkával
Nincs magyar doksi, Külün kell rendelni hozzá kontrollert, különben kínszenvedés mobilról vezérelni, A belső videó lejátszó hangot nem játszik le, Nem kapcsolható hozzá BT fejhallható, igy a környezetem hallja a műsort
0 ×Jelentés
Eliška, brnoflag
Értékelve: 2023. 04. 28., változat: HTC Vive Flow
Hitelesített vásárlás
néhány nappal ezelőtt egy új ára 10k volt, most 15k.
0 ×Jelentés
Michal Foist, Horšovský Týnflag
Értékelve: 2023. 02. 28., változat: HTC Vive Flow
Hitelesített vásárlás
innovatív a mobil androidra
2 órás frissítés - sebesség
Nem rendelkezik kiterjesztett valósággal, csak úgy néz ki, mint egy szemüveg, de ez csak egy könnyű headset, amely elválasztja Önt a világtól.
beállítási szabálytalanságok, amatőröknek nem ajánlott
Nem látom a kezét, mobill mint sofőr. sok. ismét fejhallgatón keresztül működtethető. de határozottan jobb lenne, ha a kézzel történő érzékelést is használhatnánk.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ