0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: iGET HOME Fountain 3,5L

Termékkatalógus
iGET HOME Fountain 3,5L - Dog Water Fountain

Vélemények: iGET HOME Fountain 3,5L

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) iGET HOME Fountain 3,5L témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) iGET HOME Fountain 3,5L termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) iGET HOME Fountain 3,5L megvásárlása után te is írsz értékelést.
16 790 Ft 10 610 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Pavel, Praha 5 - Košířeflag
Értékelve: 2024. 02. 25., változat: iGET HOME Fountain 3,5L
Hitelesített vásárlás
Az egyetlen dolog, amit a vWifi lehetővé tesz, az a vízhiány-jelentés (ez rendben van) és a szűrő tisztítására és cseréjére való emlékeztető (anélkül is megteheti).
0 ×Jelentés
Kateřina, Šenovflag
Értékelve: 2024. 01. 22., változat: iGET HOME Fountain 3,5L
Hitelesített vásárlás
Funkcionális
A TESLA alkalmazáson is működik
Időben jelentik a vízhiányt
Elég nagy két macska számára
Tiszta tervezés
Nincs zaj, csak a víz folyik, ami szép
Nagyobb párolgás
0 ×Jelentés
Kryštof, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 12. 04., változat: iGET HOME Fountain 3,5L
Hitelesített vásárlás
A macskák beleszerettek ebbe a szökőkútba. Nekünk 6 van belőlük, és nem mindig jönnek ki jól egymással, de ez a szökőkút mindig összehozza őket, és mindannyian együtt isznak egy körben. Nekem úgy tűnik, hogy jobb kapcsolatot teremtenek egymással.
Nagy tartály, amely 6 macska számára 3-4 napig képes vizet tárolni
A szivattyú motorja szinte alig hallható, a szökőkút vízének csörgedezése hangosabb, de meg lehet szokni (vagy csak a felső részt kell eltávolítani, és azonnal halkabb lesz, de akkor viszont a macskáknak nem annyira szórakoztató: ))
A macskák már nem isznak a WC-ből, és soha nem fogy ki a víz, így megfelelő és extra egészséges hidratálásban részesülnek (a beépített szűrőnek is köszönhetően).
Viszonylag olcsó csere szűrők
Az alkalmazás automatikusan értesítést küld, amikor meg kell tisztítani és cserélni a szűrőt (azt javasolják, hogy kövesse ezt, egyszer figyelmen kívül hagytam, és a szökőkút majdnem megállt egy ponton, amikor a szivacsszűrő a szivattyúnál eltömődött macskaszőrrel).
A szökőkút tápegységének csatlakozója az Alza által kínált szökőkutak közül a legjobban megoldottnak tűnik. Tényleg rendkívül kicsi az esélye annak, hogy víz kerüljön bele, és a csatlakozó korrodálódjon vagy rövidre záródjon.
A szökőkútnak automatikusan figyelmeztetnie kellene az alkalmazásban, ha nincs elég víz, de még akkor is, amikor még mindig van kb. 400 ml víz a szökőkútban, szörnyen zúgni kezd, ahogy a szivattyú egy része a víz fölé emelkedik. Így az alkalmazáson belüli értesítés helyett a szökőkút hangja figyelmeztet (ez szintén pozitívumként értékelhető, ha nem szereted a telefonodon megjelenő értesítéseket: ))
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ