Akvizice ApF HU LEGO AP+ hu

Vélemények: innoGIO Giomum Line Handy hordozható Single

Termékkatalógus
innoGIO Giomum Line Handy hordozható Single - Mellszívó

Vélemények: innoGIO Giomum Line Handy hordozható Single

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) innoGIO Giomum Line Handy hordozható Single témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) innoGIO Giomum Line Handy hordozható Single termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) innoGIO Giomum Line Handy hordozható Single megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Eva, Prahaflag
Értékelve: 2024. 02. 08., változat: innoGIO Giomum Line Handy Double hordozható
Hitelesített vásárlás
Az én babám nem iszik mellből, de van tejem, ezért pumpálok és cumisüvegből etetek. Mire megbarátkoztam a babával, a baba sírt, abbahagytam a pumpálást, hogy foglalkozzak vele, és elkezdtem tejet veszíteni. Hagyományos elektromos mellszívó volt nálam, így fél órára elakadtam a pumpálás közben. Aztán megtudtam, hogy vannak a piacon hordható mellszívók, ez volt a megoldás számomra. Így most naponta 6-7 alkalommal pumpálok. A tejtermelés szépen helyreáll. Legyen óvatos a mellszívó összeszerelésénél, meg kell győződnie arról, hogy a mellbimbók beleillenek. Amikor beszereli a melltartóba és elindítja, egy percig tart, amíg a mellet beszívja és pumpálja, figyelnie kell, és szükség esetén beállítani. Ha hezitálsz, hogy megveszed-e, elvégre ez egy újdonság, és még nincs sok cseh vélemény és vita, megértem. De nekem ez a pumpa segített megmenteni a tejemet.
Ugyanolyan erős, mint egy hagyományos elektromos mellszívó.
Használat közben szabad a kezem = szivattyúzás közben tudok valami mást csinálni, vigyázni a babára, sterilizálni a cumisüveget, enni stb.
Dupla kialakítás = feleannyi kivonási idő. <3
Kicsit kevésbé kíméletes, mint a klasszikus, de a klasszikus, ami nekem van a szilikonbetéttel a tölcsérben, extra kíméletes.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 31., változat: innoGIO Giomum Line Handy Double hordozható
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű, nagyon hasznos tejhiányos problémák esetén.
Egy hét használat után az egyik mellszívó leállt.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ