0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: iPega XBS005 Xbox Series X - levehető

Termékkatalógus
iPega XBS005 Xbox Series X - levehető - Tartó

Vélemények: iPega XBS005 Xbox Series X - levehető

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) iPega XBS005 Xbox Series X - levehető témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) iPega XBS005 Xbox Series X - levehető termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) iPega XBS005 Xbox Series X - levehető megvásárlása után te is írsz értékelést.
3 290 Ft
Raktáron > 10 db

Felhasználói vélemények

Jan, Žatecflag
Értékelve: 2023. 11. 27., változat: iPega XBS005 Xbox Series X - levehető
Hitelesített vásárlás
Működik, és még a nehezebb telefonokat is megtartja (iPhone 12 Pro Max és 15 Pro Max).
A gamepadon lévő párosító gombot átfedi, így a párosítás először egy kicsit problémás.
A tartó műanyag a műanyagon a vezérlővel elég szoros, így biztos vagyok benne, hogy a vezérlő idővel behorpad vagy megkopik. Jobb, ha egy régebbi vezetővel használja.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 14., változat: iPega XBS005 Xbox Series X - levehető
Hitelesített vásárlás
A legnagyobb gondom a negatívumoknál említett igénytelen, éles sarkokkal bíró teleszkópos telefontartó. Ez már az első behelyezésre felsértette a telefonom bőr tokját, ráadásul nem kis felületen. Ezt le kellett volna kerekíteni és gumis anyaggal ellátni az éles műanyag helyett. Amint ezt megláttam a terméket ki is dobtam a kukába használhatatlan. Ez már a második ipega termék, ami egy rakás sz.r. Soha többet nem vásárolok ettől a márkától (az Alza-val nincs gondom, itt csak a termék és annak gyártója, ami szerintem a legolcsóbb bóvli).
Olcsó, de ettől függetlenül nem ajánlom
a rugós telefontartó rész annyira igénytelenül van megtervezve, megcsinálva, hogy az éles sarka összekarcolta a telefonom bőr tokját
az xbox kontroller-re nehezen helyezhető fel
az xbox kontroller párosító gombját kitakarja, így még a felhelyezés előtt kell párosítani a telefonnal azt
0 ×Jelentés
Milan, Ústí nad Orlicíflag
Értékelve: 2023. 06. 04., változat: iPega XBS005 Xbox Series X - levehető
Hitelesített vásárlás
Ez nem egy jól megtervezett termék. A gamepadhoz való rögzítést önzáró műanyaggal oldották meg, de ez rugalmatlan és törékeny. Nagyon is egy gombon van, így az ottani koppintás legalábbis a gamepad megkarcolásától, esetleg más sérüléstől is hangos. A párosításhoz szükséges hátsó gombot is eltakarja, így arra kényszerít, hogy folyamatosan vegye le a tartót. Még rosszabb a mobiltelefon rögzítése, ahol az alsó oldalon nincs ütköző, és a rugónyomás nem elégséges, és a legkisebb rázkódásra a mobiltelefon kiugrik. Nem fért bele a takaróba, anélkül folyton kicsúszott. Nem ajánlom, egyenesen a szemétbe kerül, egyáltalán nem látja el a funkcióját.
Ára
Megoldatlan telefoncsatlakozás
Önzáró markolat a gamepadhoz
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ