AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: Jabra Elite 4 Active kék

Termékkatalógus
Jabra Elite 4 Active kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Jabra Elite 4 Active kék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Jabra Elite 4 Active kék témával kapcsolatban? Nálunk 21 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Jabra Elite 4 Active kék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Jabra Elite 4 Active kék megvásárlása után te is írsz értékelést.
52 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Jana, Ústí nad Labem 1flag
Értékelve: 2024. 03. 27., változat: Jabra Elite 4 Active fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Vásárolt a veszteség után a régebbi Elite 65t aktív és ismét elégedett. Nagyszerű alkalmi zenehallgatáshoz és sportoláshoz. Jó hangzás, kényelmes működés, hosszú akkumulátor-üzemidő. Az újabb modellek valószínűleg még kifinomultabbak lesznek, de nekem nincs szükségem többre tőlük, így számomra jó az ár-érték arány.
0 ×Jelentés
Jiří, Zaječíflag
Értékelve: 2024. 02. 19., változat: Jabra Elite 4 Active fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szépen játszanak. OK, mint fejhallgató az edzőteremben. A zajszűrés lehetne jobb, de ez nehéz egy ilyen típusú fejhallgatóval. A fülhallgatók egyszerűen jobbak ebben. Mindazonáltal ajánlom a vásárlást
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 26., változat: Jabra Elite 4 Active fekete
Hitelesített vásárlás
Ez az első igazi vezeték nélküli fejhallgatóm, és elég szkeptikus voltam a technológiával kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy a fejhallgató kiesik a fülemből, a kezelőszervek bonyolultak lesznek, és az akkumulátor élettartama alacsony lesz. Ennek az ellenkezője volt igaz, még az alapértelmezett méretű dugókkal is sokkal jobban illeszkedtek hozzám, mint a régi vezetékesek. Az irányítás eléggé felhasználóbarát, puha gombokkal rendelkeznek. Ez jó, mert az én tapasztalataim szerint a nagy fejhallgatók érintésvezérlővel nem túl praktikusak. Először is, nincs reakciója, és az ember hajlamos elvéteni a gesztust, vagy véletlenül aktiválja azt érintéssel, amikor nem akarja. A fejhallgató önmagában is elég jól szigeteli a zajt, és még mindig rendelkezik a ma már elterjedt aktív zajszűréssel (ANC). Ahhoz, hogy beszélgessek valakivel, környezeti hallgatási módra kell váltani, mert az ANC egyszerű kikapcsolása nekem nem volt elég. A beállításhoz a gyártó szokásos alkalmazása használható, amely a firmware frissítésére is alkalmas. Azonnal megtettem, és nem volt semmi probléma. Az ANC is beállítható, de én még nem használtam. A hangzás elég jó, bár eleinte úgy gondoltam, hogy egy kicsit túlbasszusítottak. Elég hangosan szólnak, legalábbis a régi Sennheiserekhez képest. Rendelkeznek az Apt X codec-kel, ez ismert, és automatikusan használják. Az épületen belüli hatótávolság normális, legfeljebb egyik szobából a másikba. A doboz formájában lévő dokkoló elég kicsi, és könnyen elfér a zsebemben, csak kezdetben volt gondom a dobozból való kiszabadítással, amelyet egyébként meglepően könnyű volt kicsomagolni. Felhívjuk figyelmét, hogy nem tartalmazott utasításokat. Le kellett töltenem az internetről. Javaslom, hogy nézze meg, mivel tartalmazza a gombok vezérlésének leírását. A dokkolónak van egy ledes állapotjelzése, valamint minden fejhallgatón van egy ledes jelzés, amely akkor aktiválódik, amikor a fejhallgatót kiveszik a dokkolóból, így egy idő után ismét kikapcsol, és az ember nem világít, mint egy karácsonyfa. Az akkumulátor élettartama több mint elegendő a munkába járáshoz és a munkából való hazautazáshoz. A 6 óra hallgatás szerintem teljesen reális. A használati utasítás szerint a fejhallgatót külön-külön is lehet használni jobbra vagy balra, de ezt nem próbáltam ki. A csomag nem tartalmaz hálózati adaptert, és a gyártó nem javasolja a nagyobb áramú adapterek (gyorstöltők) használatát. Azt kell mondanom, hogy ebben az árkategóriában, amikor 3000 CZK alatti áron vásároltam, még nem panaszkodhatok.
jól illeszkedik
elem élettartam
zökkenőmentes párosítás
fizikai gombok a vezérléshez
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 18., változat: Jabra Elite 4 Active fekete
Hitelesített vásárlás
Az egyik legjobb hangzású vezeték nélküli fejhallgató
Jól illeszkedik a fülembe
Szilárd ANC
Könnyen ki- és bekapcsolható ANC
Sokáig kitart
Még ha be is kapcsolom a funkciót, hogy halljam a környezetemet, akkor sem ugyanaz, ha beszélni akarok valakivel, és inkább kiveszem őket a fülemből.
0 ×Jelentés
Michal, Držoviceflag
Értékelve: 2023. 04. 29., változat: Jabra Elite 4 Active fekete
Hitelesített vásárlás
Elsősorban kerékpáron használom őket. Nagyon sokáig elleneztem a fejhallgatókat bármilyen sporthoz, de befektettem ebbe a fejhallgatóba, és a befektetés tényleg megtérült! Mindegyikben két mikrofon van, és a Jabra technikusai tudják, mit csinálnak, és hogyan kell jól csinálni. Szóval, felteszek egy hallókészüléket, és bár eléggé rettegő ember vagyok, mégis fel merem hagyni a fejhallgatót a városi forgalomban a hallókészülékkel! Aztán nagyon kellemesen meglepett a hangminőség. Nagyon élvezem ezt: )
Általános feldolgozás.
Mikrofon érzékenység!
Remekül illeszkedik a fülbe.
Hangminőség.
Kerekített doboz. Néha sportolás után a kezem kissé megizzad, és a doboz hajlamos elcsúszni.
0 ×Jelentés
Radim, Praha 5 - Jinoniceflag
Értékelve: 2023. 03. 31., változat: Jabra Elite 4 Active fekete
Hitelesített vásárlás
összességében nagyon elégedett vagyok, eredetileg volt egy airpodom az 1. verzióhoz, az egyik, amelyiknek nincs vezérlője a fejhallgatókon
hangerőszabályzó, környezeti hangok csökkentése közvetlenül a fejhallgatón, ami hasznos számomra futás közben.
a hang teljesen király
eltart egy darabig, amíg rájön, hogyan kell a fülhallgatót helyesen a fülbe illeszteni.
0 ×Jelentés
Jan, Milovice nad Labem 3flag
Értékelve: 2023. 03. 28., változat: Jabra Elite 4 Active fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Elégedettség, de jobb ANC-re számítottam
0 ×Jelentés
Dalibor, České Budějoviceflag
Értékelve: 2023. 03. 05., változat: Jabra Elite 4 Active fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyszerű fejhallgató, szinte fenntartások nélkül.
Nagyszerű hangzás
kiváló illeszkedés
Ideális kihangosítónak
Csak egy fejhallgató használható (mono üzemmód)
A kézibeszélőn lévő gombok beállítása nem lehetséges
Csak IP57 (nem fürdőkádhoz)
0 ×Jelentés
Martin, Praha 6flag
Értékelve: 2022. 12. 13., változat: Jabra Elite 4 Active fekete
Hitelesített vásárlás
Lehetőségem volt összehasonlítani őket az LG TONE Free FP8 készülékkel. Sajnos első ránézésre jobban tetszett az LG fejhallgatója, amelynek jobb volt a hangzása. Sajnos ez a készülék egy bizonyos frekvenciasávban "zúgott" (a bemenet egy frekvenciájú jel volt, de a fejhallgatóban több frekvencia is hallható volt). A vizsgálat reprodukálható pl. a bemeneti jelnek a fejhallgató teljes frekvenciatartományára történő szétterítésével. A fejhallgató érintésvezérlője nem volt teljesen kényelmes, mivel egy gomb megnyomására volt szükség. Másrészt, legalább kiküszöbölte azt a problémát, hogy véletlenül megnyomjuk a gombot, amikor a fejhallgatót a kezünkben tartjuk, mint az LG-nél. Mindkét fejhallgató közös hibája a mikrofon volt, amely csak csendes környezetben biztosított tiszta és érthető hangot. Sokszor a másik fél nem hallott engem (amikor az utcán voltam), így kénytelen voltam a telefonról, fejhallgató nélkül vezetni a hívást. Hogy ne csak a hátrányokat írjam le, mindenképpen meg kell dicsérnem az ANC-t és az alkalmazás testreszabását. A pályázat általában véve nagyon sikeres volt. Tetszett a kényelem is a viselése közben, nem nyomott sehol sem túlságosan. Azt hiszem, összességében ez a helyes út. csak a fent említett negatívumok felemlegetésére.
Jó alkalmazás, ahol a fejhallgató beállítható
Tisztességes ANC
Kényelmes viselet
Az érintésvezérlés nem teljesen kellemes
A hangzás szempontjából határozottan lehetne jobb, többet vártam.
Nem egészen jó mikrofon
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 11. 11., változat: Jabra Elite 4 Active kék
Hitelesített vásárlás
Eredetileg megvettem a Niceboy HIVE podside 3 fejhallgatót, a bal fülhallgató szétkapcsolódott, az alacsony hangerő még mindig hangos volt, problémák a párosítással és az alkalmazáshoz való csatlakozással horror horror, nem sikerült, egyébként szeretem a márkát. A Jabra fejhallgatóval kezdettől fogva teljesen más volt a helyzet. Minden tökéletesen ment minden probléma nélkül. Az egyetlen hely, ahol elakadtam, az volt, hogy csak az egyik fülhallgatót használtam a híváshoz, mert ha mindkettő ki van kapcsolva, csak a bal oldali fülhallgató mikrofonját használjuk. Tehát egy olyan híváshoz, amikor az egyik fülhallgató a fülben van, csak az egyik fülhallgatót kell eltávolítani az alapból, nem pedig mindkettőt. Az utasítások szerint be kell állítani egy extra codec-et fejlesztői módban stb., de erre nincs szükség. Két darabot vásároltam, egy feketét, egy kéket, tökéletesen működnek. Ezt a modellt ajánlom. Végre egy működő termék.
A csomagolás fényűző.
Tervezés és naomak szuper.
Csodálatos hangzás, természetesen az alkalmazással és egy bizonyos equalizer kiválasztásával.
Párosítás első próbálkozásra, komplikációk nélkül.
Az alkalmazás jó, úgy működik, ahogy kell.
Fejhallgató frissítés - egyszerű.
A Jabra nem okozott csalódást, egy másik gyártó viszont igen.
A híváshoz csak az egyik kézibeszélő használható, de a másikat a bázisban kell hagyni. Nincs szükség a codecek módosítására a hang keveréséhez stb.
Többféle dugóméret lehetősége
A fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fülébe - intuitív módon
Többszínű Led jelzés attól függően, hogy mi történik/működik/az akkumulátor állapota
Röviden, ajánlom, az ár-teljesítmény arány, nincs mit megoldani.
Nos, nem igazán tudom.
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 11
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ