AD květen univerzal LEGO AP+ hu

Vélemények: Jabra Elite 7 Active kék

Termékkatalógus
Jabra Elite 7 Active kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Jabra Elite 7 Active kék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Jabra Elite 7 Active kék témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Jabra Elite 7 Active kék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Jabra Elite 7 Active kék megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Václav, Praha 1flag
Értékelve: 2023. 07. 06., változat: Jabra Elite 7 Active kék
Hitelesített vásárlás
Jól tartja a füleket
Remek kidolgozás
A hang, amely magával ragad, játszanak, de nem vesznek körül. Ezért az árért biztosan kaphat más fejhallgatót, és jobbakat is.
0 ×Jelentés
Irena, Prahaflag
Értékelve: 2023. 01. 25., változat: Jabra Elite 7 Active kék
Hitelesített vásárlás
A különböző sportszárnyak, fülhorgok és egyéb kütyük mindig nyomtak, és cserébe mindig kiesett a fülhallgatóm a fülemből, így a fülem és a fejhallgatóm között olyan rés keletkezett, hogy mindent hallottam magam körül. Itt végre megértették, hogy egy dugó és egy egyszerű forma elég, és nincs szükség több ostobaságra, és még mindig jól blokkolja a hangot. A gumifelület, amelyet a "nem sport" változathoz képest fontos tulajdonságként sorol fel, a fejhallgató felületén van, ahol alig érinti a bőrt, így nem látom, hogyan segít abban, hogy a fejhallgató jobban illeszkedjen. Ha hezitál a pro és az active verzió között, akkor ez tényleg nem számít. Mindenesetre megerősíthetem, hogy ha gondot okoz a jól illeszkedő és jó minőségű fülhallgatók megtalálása, akkor ezek végre az ONY fülhallgatók lehetnek. A tokkal kapcsolatos probléma némileg megoldható, ha az aliexpressről néhány tíz koronáért vásárolunk egy gumiházat. Ez egy pánt, amit a nadrágomon viselek, és azóta sem veszítettem el: )
Jó merítési hang
Megbízható és gyors kapcsolat
a hear thru funkció nagyon hasznos
Hosszú üzemidő
Nagyon kényelmes illeszkedés a fülben, végre a számomra ideális fejhallgató a forma szempontjából, nem esik le még futás közben sem.
Akkor sem sérülnek meg, ha izzadsz, ha esik az eső, vagy ha a készüléket egy pocsolyába ejted.
Az alkalmazásban beállíthatja az ekvalizátort, és a gombok funkcióját a ténylegesen használt funkcióhoz igazíthatja.
Az ANC más modellekhez képest viszonylag jól működik, de ne várjon csodákat. Azonban még ANC nélkül is nagyon jól blokkolják a környezeti hangokat.
Két eszközt szeretnék egyszerre csatlakoztatni
A cserélhető fülhallgatók univerzálisak, a fejhallgatóra fel lehet tenni néhány márkátlan fülhallgatót is, ezt hiányoltam néhány modellnél.
Ügyetlen tok - elcsúszik, leesik, furcsán nyílik, nincs biztonsági zár a nyitás ellen, néha kinyílik a zsebben, és a fejhallgató kiesik.
A kereső alkalmazás rosszul működik, régi helyeket jelent, nem ellenőrzi aktívan a helyet, de lehet, hogy a telefonom folyamatosan mindent letilt.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ