Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Jabra Elite 8 aktív karamell

Termékkatalógus
Jabra Elite 8 aktív karamell - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Jabra Elite 8 aktív karamell

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Jabra Elite 8 aktív karamell témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Jabra Elite 8 aktív karamell termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Jabra Elite 8 aktív karamell megvásárlása után te is írsz értékelést.
81 590 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Liberecflag
Értékelve: 2024. 04. 26., változat: Jabra Elite 8 Active, fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Elégedettség
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 03. 18., változat: Jabra Elite 8 Active, kék
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Legfontosabb szempont az IP68 védelem volt.
Kényelmes. Stabil. Mechanikus kapcsoló.
ANC-től többet vártam volna.
0 ×Jelentés
Daniel, Chomutov 3flag
Értékelve: 2024. 02. 25., változat: Jabra Elite 8 Active, fekete
Hitelesített vásárlás
Nem ajánlom a terméket. ár-teljesítmény arány tristic. a bal oldali fülhallgató zajok, állítólag firmware probléma a különböző vélemények szerint. A kihangosító nem működik úgy, ahogy kellene, minden telefonhívásnál a másik fél nem hall engem, sportolásnál a fejhallgató kiesik, amint az ember izzad és olyan gyakorlatokat végez, ahol ugrál vagy fut. Mivel ez egy sportolásra tervezett aktív változat, nem szabadna ezt tennie.
tervezés, hang
kihangosító, anc, sport
0 ×Jelentés
Petr, Praha 5flag
Értékelve: 2024. 02. 24., változat: Jabra Elite 8 Active, kék
Hitelesített vásárlás
Hang
Aktív zajszűrés
0 ×Jelentés
Petr, Hukvaldyflag
Értékelve: 2024. 02. 03., változat: Jabra Elite 8 aktív karamell
Hitelesített vásárlás
Kevesebb mint egy hónap használat után értékelem. Maximálisan elégedett vagyok. Maximális védelmet (IP68), hosszú akkumulátor-élettartamot, felhasználó által állítható equalizer-t, mechanikus gombokat és legfőképpen szuper hangzást akartam. Mindent megkaptam, amit akartam, plusz testreszabható gombfunkciókat (ami számomra plusz) és állítható automatikus fejhallgató viselkedést, amikor az egyik/két fejhallgatót kiveszik a fülből. Az alkalmazás letisztult, rengeteg beállítási lehetőséggel rendelkezik (nekem semmi nem hiányzik vagy hiányzik), az alapfunkciókat a telefon fő sávjában és közvetlenül a fejhallgatón is lehet kapcsolni gombokkal, mindent a saját képünkre lehet állítani. Számomra ez nagyszerű és különösen nagyszerű hangzás még a D'n'B / Rock rajongó számára is. Nem változtatnék rajta, "jó nekem".
Az akkumulátor üzemideje. Jelenleg az egyik legnagyobb kitartás.
Tökéletes hangzás (D'n'B-t, Rockot hallgatok) - a basszus (még 20 Hz körül is) nagyszerű, semmi sem hiányzik. A magas hangok tökéletesek, az általános hangzás nagyszerű. A középhangok is nagyszerűek, nincsenek műanyag rezonanciák stb.
Teljesen felhasználó által beállítható equalizer az alkalmazásban (5 felhasználó által beállítható frekvencia, számomra teljesen elegendő) - nem csak egy előre definiált equalizer, mint más konkurens márkáknál.
IP68 védelem, azaz. max. lefedettséget, bárhol, korlátozások nélkül használhatom a fejhallgatót.
Mechanikus gombok az érintőképernyők helyett. Mechanikailag pontosan úgy működnek, ahogy szeretném - a tapintás tökéletes, nincs véletlen tapintás. Ez számomra nagy előny.
A mechanikus gombok a körülöttük lévő keretbe vannak süllyesztve. Így nem áll fenn a veszélye annak, hogy véletlenül megnyomja a gombot, amikor a fülhallgatót a fülbe állítja, ez szintén nagy előny számomra.
Az egyes gombfunkciók az alkalmazásban módosíthatók/beállíthatók.
A telefonon lévő csúszkasorban láthatja az egyes fejhallgatók és a töltőtok akkumulátorának állapotát, azaz. nem kell elindítania az alkalmazást az akkumulátor állapotának megtekintéséhez. Ebben a sávban az ANC/Kikapcsolva/HearThrough között is válthat, valamint az alkalmazás elindítása nélkül válthat a sztereó és a Dolby surround hangzás között.
Amikor zenét hallgatok, és az ANC be van kapcsolva, és kiveszem az egyik fejhallgatót a fülemből, a másik fejhallgató (ami még mindig a fülemben van) automatikusan átkapcsol HearThrough módba, azaz. Úgy hallom rajta keresztül a hangokat, mintha nem is lenne ott. Amikor az első fülhallgatót visszahelyezi a fülhöz, a második fülhallgató visszakapcsol az eredeti ANC/atd-ra. mód. Ez nagyszerű.
Csak egy kézibeszélővel - bal vagy jobb oldali - lehet hívást kezdeményezni.
Amikor a fürdőszobában telefonálok, a másik fél nem hallja a visszhangot, mint a hagyományos vezetékes fejhallgatóval: -D
A fejhallgató tok kicsi, könnyű.
Beállíthatja, hogy mi történjen, ha kiveszi az egyik fülhallgatót a füléből stb.
A fejhallgató hang/hangreakciója a hangerő/ANC/ változtatásakor.
Az ANC számomra nagyszerű, de valakinek talán jól jönne egy állítható ANC szint - a kocsiban nem hallom a motort (pedig hathengeresem van és kicsit szivárgó kipufogóm), az utcán, egy forgalmas városi úton olyan csend van, mint egy faluban, ahol meghalt a kutya.
Ha nem veszem ki a fülhallgatót a tokból, hanem egy ideig az asztalon fekszik, és a fülembe teszem, néha nem kapcsolódik a mobiltelefonhoz, még akkor sem, ha megnyomom rajta a gombot (hogy felébredjen). De ha kiveszik a tokból, mindig úgy működnek, ahogyan kell.
Időnként a hangom fél másodpercre kiesik, ez egy hónap alatt körülbelül 5 alkalommal fordult elő. De van egy régebbi Samsung Galaxy S9 telefonom android 10-zel, talán ez az oka.
A hangerő változtatásakor vagy az ANC/HearThrough/ki kapcsolásakor a hangreakciónak van egy kis hangereje (hangjelzés/hangerő) - amikor zenét hallgatok, keresgélnem kell, szerencsére az ujjamon érzem a gomb kattanását.
0 ×Jelentés
Vladimír, Davleflag
Értékelve: 2024. 01. 23., változat: Jabra Elite 8 Active, fekete
Hitelesített vásárlás
Az Elite 7-hez képest, amelyet már régóta használtam, ez egy nagyon sikertelen modell. Az árát tekintve nem várnék ilyen silány terméket a Jabrától.
Minőségi hangzás
Üzemidő
Ergonómia
Az ANC véletlenszerűen ki- és bekapcsol hívás közben
Az ANC-szint és az áthallás nem állítható, mint a régebbi modelleknél
Az egyik fejhallgató gyakran nem kapcsol be. Vissza kell tennie a tokba, le kell zárnia, és már működik is.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 19., változat: Jabra Elite 8 Active, kék
Hitelesített vásárlás
Futáshoz vettem meg a lehallgatás miatt. Azt vártam, hogy jobban hallom a környezeti hangokat. Otthon a hallgatás jó, de amikor sportolok, nem illik az autóm a távolban hangosabb lesz, majd közelebb kerül, és hirtelen elhallgat, és újra hangosabb lesz, amikor közel van. Eddigi tapasztalataim egy futásból származnak. Nem tudom összehasonlítani, hogyan működik a környezeti hallgatás egy másik gyártóval, talán mindenhol így van. A fejhallgató hangja nagyszerű, és remekül tart a fülben.
Könnyű
Jól tart
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ