Shop roku Effaclar

Vélemények: KETTLE Grill 35cm

Termékkatalógus
KETTLE Grill 35cm - Grill

Vélemények: KETTLE Grill 35cm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) KETTLE Grill 35cm témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) KETTLE Grill 35cm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) KETTLE Grill 35cm megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vojtěch, Praha 13flag
Értékelve: 2023. 07. 19., változat: KETTLE Grill 35cm
Hitelesített vásárlás
Régebben ugyanilyen típusú grillsütőnk volt, de mind öntöttvas. Nagyon sokáig tartott, és nagyon elégedettek voltunk vele. Ezért vettem újra ezt a típusú grillsütőt, de kellemetlenül meglepett, hogy a grillrácsot leszámítva csupa fémlemez. Legalább öntöttvas, ami jó. A rács nélküli grillsütőt a kertben hordozható tűzrakóhelyként használjuk a mályvacukor sütéséhez. Így remélhetőleg a grill is hosszú élettartamú lesz.
öntöttvas grilllemez
hordozható tűzrakóhelyként használható grillezéshez
nagy oldalsó fogantyúk, amelyek nem égnek meg
megfelel az elvárásoknak
a rács alsó része fém
(nem)szerelési útmutató
körülbelül egymillió csavart és anyát kell becsavarni az összeszereléshez.
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 6flag
Értékelve: 2023. 06. 22., változat: KETTLE Grill 35cm
Hitelesített vásárlás
Ez a negyedik ilyen típusú grillsütőm. Az elődök kb. 5 évig bírták, aztán leesett a fül, berozsdásodott a tűzhely, és jött az utód. Fokozatosan az öntöttvas részek egyre apróbbak lettek, a fa fogantyúk egyre finomabb formát öltöttek, de állaguknak köszönhetően ideálisak voltak két személy számára. Kíváncsi vagyok, hogy a brikett meddig bírja a rostélyon, ha elsüllyed, mint a szén, akkor ez teljesen haszontalan. Teljesen használhatatlan faszénre, és nem túl stabil a fém lábaknak köszönhetően (korábban öntöttvasak voltak), ezt az összeszerelés során fogja megtudni. Egyáltalán nem ajánlom.
Csomag teljes, szépen összehajtogatva
Hasonlítsa össze a termék fotóit a csomagolással - a fülek ellentétesek, ez csak a kezdet.
Utasítások - majdnem úgy néz ki, mintha a faszénrostélyt az alsó és a felső rész közé kellene behelyezni, de nem így van.
Az öntöttvas a felső két rész, a többi fémlemez, beleértve a lábakat is - kb. 1 mm-es fémlemez egy 4,3 kg-os grill + faszén + étel?
Ha egyenesen áll a grill, helyezze be a grillfelületet és. körülbelül 1,5 cm lefelé
A legjobb rész - a szenet egy 17 mm-es huzalosztású rácsra helyezi, és csak egy huzal van középen. Ön beleönti a szenet, és ami nem történik meg - az összes 17 mm alatti darab (és nem kevés van belőle) a hamutartóba esik.
Meggyújtja a maradékot, és ahogy a szén ég, hallja a klack klack klackot - ez a forró darabok, amelyek térfogata csökken, fokozatosan átesnek a rostélyon, és egy másodlagos tűzteret alkotnak a bádog hamutartó alján.
A hús alatt azonban kevés forró szén van. Egy fél zsák szénből húsz pidi kolbász készült, és csak úgy megsütöttem őket.
Ha megnézi az utasításokat, nem egy rácsot, hanem egy perforált lapot mutat, ami mindig is így volt ezekkel a rácsokkal.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ