Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: LG OL45

Termékkatalógus
LG OL45 - Bluetooth hangszóró

Vélemények: LG OL45

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LG OL45 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LG OL45 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LG OL45 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Kaposvárflag
Értékelve: 2023. 04. 17., változat: LG OL45
Hitelesített vásárlás
TV jelforrás esetén nincs lehetőség más LG hangrendszerrel párosítani, hogy 2.1 rendszer legyen. Ami mégis működik, hogy az av rca kimenetre rá csatlakoztatott másik LG sztereó rendszer segítségével létre jön a 2.1 hangzás. Viszont így sajnos van némi csúszás az LG tv/ol45 Bluetooth és ol45/ck43 kábeles kapcsolat hangja közt. https://youtu.be/PIp6ZtCJFxs
Av ki és bemeneten sztereó.
Párkosított másik készülék esetén is mono hangzás. Két azonos készüléknél sem jobb és bal csatornát hall az ember.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ