Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: LG TONE Free FP8

Termékkatalógus
LG TONE Free FP8 - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: LG TONE Free FP8

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) LG TONE Free FP8 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) LG TONE Free FP8 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) LG TONE Free FP8 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Martin, Praha 6flag
Értékelve: 2022. 12. 13., változat: LG TONE Free FP8
Hitelesített vásárlás
Lehetőségem volt összehasonlítani őket a Jabra Elite 4 Active készülékkel. A fejhallgató a felpróbálás után azonnal megtetszett - remekül illeszkedik, még hosszú viselés után is viszonylag kényelmes volt. Meglepett, hogy nagyon zavart a fejhallgató firmware-frissítése. A végén már a frissítésnél kellett ülnöm, és a telefonom képernyőjét figyelnem, nehogy kikapcsoljon (csak iOS-en teszteltem)! Ez mindenképpen finomhangolást igényel. A hangzás szempontjából szubjektíven nagyon jók; jobb, mint egy Jabra headset. Az ANC itt gyengébb volt a Jabrához képest, néha kellemetlen torzítást okozva. De ez attól függött, hogy milyen zajt kellett elnyomnia, a metró zaja például egészen jól kezelhető volt. A nagy mínusz azonban a mikrofon, amelyet a teljesen csendes környezeten kívül nem nagyon lehetett használni. Gyakorlatilag minden második hívásnál a másik fél azt mondta, hogy egyáltalán nem hall engem - és nekem át kellett kapcsolnom a mobiltelefonomra, és el kellett tennem a headsetet. Eredetileg egy nagy előny, a gomb nélküli (kapacitív? ) helyek az érintésvezérléshez, végül hatalmas hátrányt jelentett, illetve. még a legnagyobb ellenséget is. Különösen akkor, ha valamilyen okból le kellett vennie a kézibeszélő(ke)t - akkor már x-szer megnyomta a gombot a kezében. Nem tudom, hogy szükség van-e UV ledre a tokban, de marketing szempontból valószínűleg csábító. Kár, mert határozottan volt benne potenciál!
Remek hangzás
Szilárd kivitelezés
Viselési kényelem
A fejhallgató firmware-frissítése többször is sikertelenül végződött. Magamtól kellett megkerülnöm (nem kaptam semmilyen értesítést az alkalmazásból - csak beragadt, és semmi).
Nem sok ANC
Nem egészen használható mikrofon
Érintésvezérlés a fejhallgatóhoz
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 06. 28., változat: LG TONE Free FP8
Hitelesített vásárlás
Nem bántam meg, hogy ezt választottam. Ebben az árkategóriában ajánlom mindenkinek!
Rengeteg funkció appon keresztül is.
Nagyszerű hangszűrés, de szükség esetén a környező hangokat, beszélgetéseket is tökéletesen hallhatóvá lehet tenni.
Az eddig próbált fülesekhez képest a legkényelmesebb kialakítás
Nagyon jó hangminőség
Kicsit elkezd kicsúszni a hallójáratból edzés közben, de a fülből kiesni nem tud a kialakítása miatt.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ