Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Logitech Wireless F710

Termékkatalógus
Logitech Wireless F710 - Kontroller

Vélemények: Logitech Wireless F710

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Logitech Wireless F710 témával kapcsolatban? Nálunk 176 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Logitech Wireless F710 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Logitech Wireless F710 megvásárlása után te is írsz értékelést.
17 000 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Josef, Jablonec nad Nisouflag
Értékelve: 2024. 04. 10., változat: Logitech Wireless F710
Hitelesített vásárlás
Félelmetes, az egyetlen gamepad, amely jól illeszkedik a kezembe, és nagyszerűen játszik, majdnem úgy, mint egy PS5.
0 ×Jelentés
Roman, Olomouc 9flag
Értékelve: 2024. 01. 23., változat: Logitech Wireless F710
Hitelesített vásárlás
Régóta szigorúan a billentyűzet+egér híve vagyok, de mivel öregszem, és a csuklóm már időnként elfárad, gondoltam, kipróbálom ezt az alternatívát, hogy a kezem pihenhessen más mozgások közben - és jobban működik, mint vártam. Még mindig nem tudom elképzelni, hogy egy first-person shooterrel vagy egy olyan játékkal játsszak, ahol mindig 10+ vezérlőbillentyűre van szükséged, de például a Grim Dawn (egy Diablo-szerű ARPG) teljesen játszható, és azt mondanám, hogy még élvezetesebb is (legalábbis a legtöbb karakter - néhány speciális build hatékony használatához nem lehet nélkülözni a billentyűzet+egér kombinációt). Eddig általános elégedettség. Nincs semmi összehasonlítási alapom (az első kontrollerem), de úgy néz ki, hogy sokáig kitart.
Azonnali válasz, kiesés vagy észrevehető késleltetés nélkül
Hosszú akkumulátor-üzemidő (először töltöttem fel a ReCyko Pro-t napi átlagosan 1-2 óra használat mellett több mint egy hónap után, amikor észrevettem, hogy a rezgések már nem működnek) - a vezérlőt nem kell kikapcsolni (ha lenne kapcsoló), úgy tűnik, hogy készenléti állapotban szinte nincs energiája, így továbbra is készen áll a használatra.
PS elrendezés, amely jobban megfelel nekem, mint az XBOX vezérlők aszimmetrikus joystickjai.
AA ceruzaelemekkel működik (újratölthető) = hosszabb élettartam, mint a beépített elem, ráadásul nem kell várnia a feltöltésre, ha lemerül, csak legyen készenlétben egy tartalék pár.
Merevebb hátsó ravaszok - ez különösen az olyan versenyjátékokban jelent problémát, amelyek nem teszik lehetővé a fék és a gázadás felülbírálását - a jobb ravasz percekig tartó görcsölése nagyon kényelmetlen - én személy szerint az ingyenes HotkeyP segédprogrammal oldottam meg, amely lehetővé teszi az egyes kapcsolók beállításainak megváltoztatását, akár egy adott játékhoz is (én személy szerint jobban szeretem a bal joystickkal gyorsítani és fékezni) - azonban nem igazán a tapasztalatlan felhasználóknak való.
Viszonylag magasabb ár, de ezt talán ellensúlyozza az olcsóbb versenytársaknál magasabb minőség.
0 ×Jelentés
Václav, Prahaflag
Értékelve: 2023. 12. 25., változat: Logitech Wireless F710
Hitelesített vásárlás
Kiváló gamepad. A fiam már több mint egy éve bulizik rajta, és még mindig remekül tartja magát (a gamepad, a fiam is). Gyors válasz, nincs BT késés. Akkumulátorral is jól működik. Nagy előnye, hogy a gamepad lecsavarozható és szervizelhető, például a játékosok izzadságától eltömődött színes párnák barázdáinak tisztítása.
strapabíró konstrukció
tartó
szétszerelhető és szervizelhető
0 ×Jelentés
Lucie, Osek nad Becvouflag
Értékelve: 2023. 11. 12., változat: Logitech Wireless F710
Hitelesített vásárlás
ma is működik
0 ×Jelentés
David, Hodonínflag
Értékelve: 2023. 10. 19., változat: Logitech Wireless F710
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ez idáig semmi.
0 ×Jelentés
Aleš, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 08. 08., változat: Logitech Wireless F710
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Még csak néhány napja van meg, de nagyon elégedett vagyok. Win 11 (Pro) rendszeren jól működik. Javaslom, hogy a kapcsolót hagyja X (XInput) állásban. Úgy gondolom, hogy ez teljesen elegendő az átlagos felhasználó és játékos számára. Ez egyfajta arany középút, de persze az "ínyencek" valószínűleg valami "tuningolt" változathoz nyúlnak. De vigyázat, a drágább nem jelenti azt, hogy jobb. Remélhetőleg ez a felülvizsgálat segít Önnek.
jó válasz
minőség/ár arány
remek tartani a kézben
nincsenek felesleges kábelek
addig semmi
0 ×Jelentés
Libor, Prahaflag
Értékelve: 2023. 04. 26., változat: Logitech Wireless F710
Hitelesített vásárlás
Nekem két ilyen meghajtóm van. Megvettem a másodikat, mert azt hittem, hogy elvesztettem az elsőhöz tartozó dongle-t. Maga a vezető nagyon jó. A karok és a ravaszok nagyon pontosak. Másrészt a ravaszok kicsit merevebbek, így ha kétórás versenyen veszel részt, az ujjad fájni fog. Alapvetően soha nem használtam a D-bemenet képességeit annak a meghajtónak az elmúlt 7 évben, amikor a régebbi meghajtóval rendelkeztem. Valamint a bal botkormány gombos üzemmódba kapcsolásának lehetősége. De nem mondom, hogy bárki használhatja. A vezérlő általános kialakítása nagyon vicces, és nekem személy szerint nagyon tetszik a PlayStation DualShock-szerű elrendezés - régóta PS-játékos vagyok. A jelről nem tudom, hogy az illesztőprogrammal vagy a dongle-lal van-e baj, vagy mi. De a magam részéről azt javaslom, hogy a vezérlőnek legyen akadálytalan "rálátása" a dongle-ra. Amikor a dongle-t az asztal alatt lévő számítógéphez csatlakoztatjuk, előfordul, hogy a jel kiesik. Soha nem volt probléma, amikor a laptopomon játszottam, mert a notebook közvetlenül a vezérlő alatt volt. Ha egy hagyományos PC-n játszunk, ez már egy kicsit feltűnő. Hozzáteszem, hogy egy újabb vezérlővel ( 3 éves) a bal karom és a jobb ravaszom a héten elkezdett villogni. De arra gondolok, hogy valószínűleg hibás darab ( bár, így is tovább bírta a két év garanciát), mert a régi, 7 éves ( és szintén többet használt) vezérlőm nem szenved ettől a betegségtől. A magam nevében beszélek, az egyik legjobb kontroller PC-re, ha nem tetszik a megvásárolható XBox kontrollerek elrendezése. Azért adok 4 csillagot az értékelésben, mert bár ez egy jó kontroller, nem éri el a DualShock 4 vagy az Xbox versenytársainak minőségét. Ha az általam leírt néhány hibát eltávolítanák, több mint 5 csillagot adnék, ha tudnék. Ha egy jó és megbízható PC-vezérlőt keresel, amelyet minden játékhoz használhatsz, ne keress tovább.
Klasszikus kar és gomb elrendezés
Nagyon pontos karok, amelyeknek szinte nincs holt zónájuk.
A dongle elrejtésének lehetősége a vezérlő testében
Merevebb kioldók
Összességében hangosabb gombok megnyomásakor
0 ×Jelentés
Petr, České Budějoviceflag
Értékelve: 2023. 04. 01., változat: Logitech Wireless F710
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Szuper
0 ×Jelentés
Vít, Rokycanyflag
Értékelve: 2023. 03. 09., változat: Logitech Wireless F710
Hitelesített vásárlás
Pontosan azt szolgálja, amit kell.
Kevésbé kényelmes, mint pl. Xbox360-ról (de ez szubjektív)
0 ×Jelentés
Tomáš, Pardubice 19flag
Értékelve: 2023. 02. 24., változat: Logitech Wireless F710
Hitelesített vásárlás
Remek alternatíva, ha olyan játékokat kell játszania, amelyeket a klasszikus XBOX nem tud - így néhány régebbi játékot
alternatív elrendezés az XBOX-hoz képest
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 74
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ