Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert New Liss Unlimited 125 ml

Termékkatalógus
L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert New Liss Unlimited 125 ml - Hajszérum

Vélemények: L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert New Liss Unlimited 125 ml

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert New Liss Unlimited 125 ml témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert New Liss Unlimited 125 ml termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert New Liss Unlimited 125 ml megvásárlása után te is írsz értékelést.
7 090 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Kateřina, Frýdek-Místekflag
Értékelve: 2023. 06. 30., változat: L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert New Liss Unlimited 125 ml
Hitelesített vásárlás
Szuper vasaló alatti gőzkabin: )
A legjobb kemencék
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 11. 09., változat: L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert New Liss Unlimited 125 ml
Hitelesített vásárlás
Kellemes aroma és komplexitás
Mindig azonnali fényt ad és kisimítja a hajat, sajnos azt tapasztalom, hogy nagyon rövid idő után a hajam petyhüdt és zsíros, ellentétben az előző verzióval.
Nagyszerű termék, durvább, vastagabb hajra tudom ajánlani, sajnos az én finom hajamra nem annyira jó. Szerettem az utolsó terméket.
Ajánlott nőknek durva göndör nekem rakoncátlan nekem haj nem ajánlott finom hajra Hajlamos zsírosodásra Nem ajánlom finom szerelem miatt túlzott lombterheléssel
Az előző verzió koncentráltabb volt, így jobban illett hozzám, és szerintem sokkal kevésbé nehezítette el a hajamat. Alig éreztem a hajamban, és a célt szolgálta, hogy hő aktivált és hatékonyabb, mint ez az új verzió.
Így nekem jobban állt szerintem sokkal kevésbé nehezítette el a hajam. Hatékonyabb volt, mint ez az új változat. Jobban kisimította a hajat, és mivel hőre aktiválódott, hosszabb ideig simább és puhább tapintású maradt, és a magas páratartalom ellenére nem jelentkezett a göndörödés.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ