Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Mad Bullets Kit - Nintendo Switch játék és kiegészítők

Termékkatalógus
Mad Bullets Kit - Nintendo Switch játék és kiegészítők - Konzol játék

Vélemények: Mad Bullets Kit - Nintendo Switch játék és kiegészítők

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Mad Bullets Kit - Nintendo Switch játék és kiegészítők témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Mad Bullets Kit - Nintendo Switch játék és kiegészítők termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Mad Bullets Kit - Nintendo Switch játék és kiegészítők megvásárlása után te is írsz értékelést.
9 790 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 26., változat: Mad Bullets Kit - Nintendo Switch játék és kiegészítők
Hitelesített vásárlás
Lehetetlen vele jól célozni, ami játék közben még aránylag elviselhető, bár iszonyatosan nehéz előre jutni és egy idő után idegestő (a gyerekeket mondjuk még nem, mert nem sokat érzékelnek belőle), viszont a menüben navigálni a pisztollyal agyhalál. Van, hogy a célkereszt magától ugrál a képernyő jobb vagy bal szélére, és nem a kontrollerrel van a baj, mert vadi új kontrollerrel is uezt csinálja. Azért 2 csillag, mert a gyerekek egyelőre élvezik.
Jópofa játék, az alapötlet jó.
A pisztoly jó minőségű, stabil.
Borzalmas célzási lehetőség.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ